New: Élodie Ouédraogo x JBC - Black & White



Herinneren jullie zich nog de superleuke sweatercollectie van Élodie Ouédraogo voor JBC? Ik was toen vooral gek op de sweater met gouden pailletten! Door het succes van de collectie werd nu beslist een vervolg te creëren onder de vorm van een zwierige, casual chic zomercollectie. Begin maar alvast te dromen van zon, zee en strand!

De collectie is comfortabel, vrouwelijk en heel draagbaar op elk moment van de dag. De kledingstukken lenen er zich namelijk perfect toe om te gaan werken en 's avonds gezellig iets te gaan eten of drinken. Zalig toch? Zo blijft zeker niets te lang in je kast hangen ;-) De collectie werd wel beperkt tot 2 kleuren, nl. zwart en wit, zodat dit bij zoveel mogelijk vrouwen past. Niet iedereen is namelijk even gek op felle of expliciete kleuren natuurlijk.

Mijn 3 musthaves zijn de brede gestreepte rok, de luipaardjurk met franjes en de blouse met pailletten! Laat me zeker ook jullie favoriete stuks weten!

"Uit de eerste samenwerking leerde ik dat de collectie vooral draagbaar moest zijn. Ik heb me dan ook vooral gefocust op comfortabele, maar vrouwelijke pasvormen en mij hierin laten bijstaan door het professionele JBC-team."
Élodie Ouédraogo

Well done Élodie! Ik ben er alvast gek op!
Ook fan van de collectie? Rep je dan zeker vanaf vandaag naar een JBC winkel of de JBC webshop.
Bekijk hier ook de video van de collectie!




Foto's: JBC

FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

1 opmerking:

  1. Wow die gestreepte rok is zo mooi!

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen