WCD16: to the moon and back


WECANDANCE 2016 zit er nog maar net op, of ik wil al terug! Het was weer een geweldige editie waar ik zaterdag op en top van genoten heb. Een supergoeie vibe, heerlijke food & drinks en een geweldige space atmosfeer! Wie me op Instagram volgt, heeft al kunnen meegenieten. Maar in deze blogpost wil ik het toch nog eens hebben over m'n outfit en de vele zaken die je tijdens het festival kon ontdekken, naast de goeie muziekvibes uiteraard!

Eerst m'n outfit... Volledig by Zalando. Nadat ik jullie eerder al wat outfit inspiratie had bezorgd, koos ik zelf voor een lange zilveren plooirok met een zwarte body die hier en daar transparant was. Dit in combinatie met een witte transparante jas en zwarte sandalen met een plateauzool in kurk en wit. Als accessoires droeg ik een spacy spiegelbril, een plexi clutch met daarin een tasje met zilveren pailletten en een ketting met zilveren/gouden details. M'n nagels zijn opnieuw een creatie met de kleurtjes van ProNails.


 
Top: POP CPH
Plooirok: Tommy Hilfiger
Bomberjacket: Topshop
Zonnebril: Even&Odd
Ketting: Karen Millen
Clutch: ONLY
Sandalen: mtng

Op het festivalterrein zelf kon je dit jaar je kapsel en make-up opnieuw onder handen laten nemen door Redken, M.A.C Cosmetics en The Mobile Make-up Bar. Een absolute must do voor mij om daarna volop van het festival zelf te genieten! Redken gaf me een strak kapsel met heel wat glitters en zilveren details, Florence van The Mobile Make-up Bar zorgde dan weer voor superleuke zilveren pailletten rond m'n oog. Een ideale look om vervolgens m'n space shuttle te nemen richting de verschillende stages. Wie voor een jeansoutfit had gekozen, kon trouwens z'n Levi's item laten personaliseren bij hun mobile Tailer Shop. Je eigen unieke musthave item! 


Tussendoor was er natuurlijk weer heel wat lekkers te ontdekken. En m'n vertrouwde kokosnoot waar ik vorig jaar zo verslaafd aan was, was terug! Heerlijk!! Nog een absolute topper waren de pralines van Joost Arijs! Gewoon niet te verwoorden hoe geweldig die wel waren!

Zalando had dan weer een ballenbad meegebracht. Van nostalgie gesproken! Hun photobooth was trouwens ook geweldig. Omgeven door planeten en vele spiegels hadden ze hun eigen Space Center naar Zeebrugge verhuisd! 

Was je dit jaar ook van de partij? Zo niet, dan mag je absoluut niet ontbreken volgend jaar! Ik zal er zeker terug zijn! WCD heeft een geweldige vibe die je naar mijn gevoel niet terugvindt op andere festivals! 






FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

5 opmerkingen:

  1. Zaaaalige outfit! En zag er zo leuk uit daar, volgend jaar wil ik toch ook zelf eens gaan :) (en dan moet ik sowieso dat coconut drankje proeven!)

    Liefs,
    Marlies - Golden Mirrors & Pink Bows

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh dank je Marlies!! Je moet er echt zeker naartoe volgend jaar! Die coconuts zijn echt wel overheerlijk! Doen me trouwens altijd terugdenken aan m'n trip naar Bali ;-)

      X
      Stephanie

      Verwijderen
  2. Zag er heerlijk uit! Volgend jaar wil ik sowieso gaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jammer dat het voor mij best ver rijden is want het even zag er geweldig uit, zeker met het leuke space thema! Je outfit was echt top, leuke body!

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen