OUTFIT | DON'T LOOK BACK


Don't look back! Iedereen heeft het wel eens over het naar de toekomst kijken en zeker niet in het verleden te leven. Volledig akkoord mee! Maar soms is het wel eens fijn om te draaien en te kijken wat je al verwezenlijkt hebt. Want zonder dat zou je niet geraakt zijn waar je nu staat. En elke verwezenlijking is er zeker eentje om trots op te zijn! 

Ook ik ga dit jaar zeker eens beslissen om terug te kijken. Een terugblik op 29 levensjaren aangezien ik dit jaar een gloednieuwe voordeur in ontvangst mag nemen en op tram 3 mag stappen. Met een bang hartje voor wat de volgende 10 jaar zal komen. Een gebeurtenis die misschien zal gepaard gaan met een lichte leeftijdscrisis? Who knows... I'll let you know.


Maar even terug naar het 'Don't look back' verhaal. Toen ik deze quote op een van de Johny be good shirts zag, was ik onmiddellijk verkocht. Een wit hemd is sowieso een musthave in elke kleerkast en door de toevoeging van een quote al helemaal onmisbaar dit jaar.

Kennen jullie Johny be good trouwens al?
Johny be good is een nieuw Belgisch merk met getatoeëerde witte hemden voor dames. Op elk hemd is een quote geborduurd die refereert naar het thema van de collectie, dit keer 'lovesickness'. Heel herkenbaar voor iedereen toch?

De begincollectie bestaat uit 4 verschillende quotes op plaatsen waar je normaal een tattoo kan verwachten: Shake me don't break me, Love me tender, Don't look back en Kiss & Tell. De quotes zijn trouwens handgeschreven/getekend door illustratrice Axelle Zwartjes. Op elk hemdje is ook een hartje op de linkermanchet getatoeëerd. Superleuk detail!


De oversized hemden zijn gemaakt uit Belgisch katoen, verstevigd met popeline. En nog een voordeel: de collectie is niet seizoensgebonden. Het hele jaar door zullen nieuwe borduren toegevoegd worden.










Shirt: Johny be good
Broek: H&M
Handtas: DKNY
Fishnet sokken: ASOS
Sneakers: Adidas
Zonnebril: Ray-Ban


FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

6 opmerkingen:

  1. Echt een toffe en stoere look!
    X, Eline

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Reacties
    1. Ja hé, was zelfs nog moeilijk te kiezen tussen de 4 versies!

      Verwijderen
  3. Ik vond die hemden ook echt geweldig leuk! Staat je goed trouwens!
    En oeeeh, 30! Spannend zeg:D

    Liefs,
    Marlies - Golden Mirrors & Pink Bows

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Marlies!
      Die 30 komt inderdaad wel heel snel dichtbij. Wordt sowieso stress ;-)
      X

      Verwijderen