My first blogpost: spannend!

Eindelijk is hij er dan: mijn eerste blogpost! Na maanden twijfelen (en eigenlijk ook uitstellen) heb ik me dit weekend eens gestort op het uitwerken van mijn blog. Hoewel het bedenken van een blognaam geen sinecure bleek te zijn. Zeker niet, als je ziet wat er al allemaal bestaat aan blognamen...

Maar waarom dan uiteindelijk Stephanista? Ik wou eigenlijk een blognaam met een zekere link naar "fashion" (meer hierover later). Eventueel ook iets met m'n karaktereigenschappen, maar dit bleek achteraf gezien geen ongelooflijk succes te zijn :-) Tot daar dus mijn brainstormsessie (waar ik eerlijkheidsgetrouw toch een meervoudsvorm voor zou moeten gebruiken). "Stephanista" is dan uiteindelijk louter toevallig ontstaan. Bij het ergens opschrijven van mijn voornaam (Stephanie dus :-)) schreef ik onbewust "Stephanista". Tjah, waar het hart van vol is zeker... En zo is de beslissing toch nog vrij snel gevallen. Ik ben trouwens benieuwd wat jullie ervan vinden?

En waarom nu die link met "fashion"? Tjah, omdat het een fashionblog moet worden :-) Maar dat was waarschijnlijk al wel duidelijk...  Nog een fashionblog hoor ik jullie misschien denken? Wel ja, er zullen misschien wel gelijkenissen zijn met andere blogs, maar zal er uiteraard wel mijn eigen mening en ideeën bij verwerken. Kwestie van mijn interesses en ontdekkingen met jullie te delen :-)

Hierbij alvast enkele onderwerpen die jullie zeker aan bod zullen zien komen:
  • Gaat er een nieuwe fashion shop open, ga ik er zeker zo snel mogelijk langs voor een volgende blogpost. Meestal zal de nadruk wel liggen op Kortrijk (aangezien ik er woon);
  • Soms ga ik ook eens dieper in op een lopende trend. Op welke manier wordt deze draagbaar, ...
  • Aangezien ik momenteel nog kleur- en stijlconsulente in opleiding ben, mogen jullie ook soms eens een blogpost vanuit deze hoek verwachten. 
  • Is er een bepaalde tentoonstelling rond fashion, dan ben ik ook weer van de partij. Zo kom ik in mijn volgende post terug op de expo van Axelle Red in het Modemuseum van Hasselt.
Kortom, ik ga zoveel mogelijk op pad om nieuwe zaken te ontdekken! Jullie zullen waarschijnlijk wel nog merken dat ik niet iemand ben die veel kan stilzitten. Vooral niet als shoppen tot de andere opties behoort! Maar op dat vlak ben ik dan weer een typische vrouw zeker...

Meer over mezelf kunnen jullie binnenkort op een aparte pagina terugvinden. Wie niet kan wachten, mag natuurlijk ook altijd vragen op me afvuren. Hier of per mail (stephanista@outlook.com). Ook via Facebook (https://www.facebook.com/stephanistablog) en Twitter (https://twitter.com/Stephanistablog) kunnen jullie me terugvinden. Laat zeker niet na me te volgen of mijn pagina te liken.
Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

Geen opmerkingen:

Een reactie posten