Shoptip: zomerbraderie Kortrijk

Dit weekend zijn het weer feestdagen voor de shopliefhebbers :-) Overal is er wel weer een braderie te vinden. Zo dus ook in Kortrijk. Spijtig genoeg start deze al op vrijdag en is dus iets minder interessant voor de mensen die zoals ik nog op vrijdag werken. Maar 2 dagen zijn zeker ruim voldoende hoor (om niet als shopoholic over te komen).

Niet dat ik me moet beheersen om vanalles te kopen, zeker niet, maar het is ook vaak de sfeer die zo leuk is (en hopelijk ook het weer). Op zoek gaan naar leuke stukken die je moeiteloos kan gaan combineren. Eerlijk gezegd stelde ik me vroeger nooit de vraag of ik het wel effectief kon gaan combineren met iets uit m'n kast. Maar het is wel degelijk zo dat wijsheid met de jaren komt :-)

Natuurlijk heb je bij een braderie altijd het risico dat heel wat zaken uit vorige collecties afkomstig zijn (en intussen minder draagbaar zijn), maar dan komt het er op aan tijd te maken om toch leuke dingen te ontdekken en eventueel ter plaatse te combineren. Met warm weer en een grote opkomst is dit natuurlijk geen evidentie. Maar je moet er natuurlijk wat voor over hebben :-)

Je kan tussendoor uiteraard ook altijd wat uitblazen op een terrasje, hoewel dit met dit weer altijd een risico is. Ik liet de bewolking vandaag trouwens niet aan m'n hart komen en ging voor een fleurige broek met bloemenprint (foto volgt!). Heb trouwens al ervaren dat het ook anderen vrolijk maakt! Gewoonweg super! Maar dat even terzijde :-)

In Kortrijk wordt er ook altijd ingezet op animatie en live muziek om ook de mindere shopfans een toffe tijd te bezorgen. Ik moet zeggen: ik woon nu bijna 2 jaar in Heule (deelgemeente van Kortrijk) en Kortrijk weet me toch altijd te boeien! Niet enkel het shopaanbod want in de zomer vinden ook heel wat leuke evenementen plaats, zoals het Zomercarnaval (ja wij vieren hier carnaval in de zomer), de zomermarktjes, ... Ideaal dus om te genieten van de zon (hopelijk toch), aangenaam gezelschap en een lekker hapje en wijntje... Van zomergevoel in eigen stad gesproken.

En om de zomer af te sluiten hebben we in september nog een braderie! Alle goede dingen bestaan uit 2 zeker? Hoog tijd dus om eens de braderie in Kortrijk mee te pikken, als dat nog niet zou gebeurd zijn! Maar laat me in dat geval zeker iets weten ;-) Ik hou jullie trouwens op de hoogte van mijn aankopen dit weekend!

Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

Geen opmerkingen:

Een reactie posten