Zomerbraderie Kortrijk: het resultaat!

Zoals reeds vermeld trok ik dit weekend richting Kortrijk voor de zomerbraderie. Hoewel er van zomer eigenlijk niet echt kon gesproken worden. Maar ik mag eigenlijk niet klagen. Het weer was Kortrijk eigenlijk vrij gunstig gezind. Op zaterdag een klein spatje en op zondag eigenlijk wel wat zon (zal positief blijven en van die korte regenbui zwijgen) En ja, ik was 2 dagen van de partij. Op zaterdag heb ik me hier en daar laten gaan en op zondag ging ik op pad om nieuwe ideetjes op te doen (altijd handig).

Ik had op voorhand wel een aantal zaken in mijn hoofd die ik eigenlijk wel nodig heb. Om er direct al bij te vermelden dat ik niets van deze zaken uiteindelijk uit mijn shoptassen gehaald heb :-) Het ging echter om een aantal basics die je altijd wel ergens op de kop kan tikken. Ik heb me uiteindelijk laten verleiden door 2 paar schoenen (typisch shoeaddict) en 2 kleedjes.

Het begon eigenlijk al bij Caroline Biss waar dat rode kleedje me in het oog sprong en nadien ook het paar "golden" schoenen:
Caroline Biss
Voor het rode kleedje zal ik nog even geduld moeten hebben, maar de schoenen zullen zeker niet lang in die doos blijven. Foto's zijn genomen toen het nog wat licht regende, wat de kleine "vlekjes" op de schoenen verklaart want ze zijn 100% intact :-)

Ik spring ook altijd even binnen bij Schoenen Verduyn. Superveel keuze en altijd heel leuke zaken te ontdekken! Zo ook de schoenen van La Pomme de Loveley. Een heel leuk Belgisch label (met Tanja Dexters als gezicht) met heel wat keuze: van volledig roze, over cognac en oranje, tot classy zwart.  Ik koos voor het laatste. Zwart valt altijd met heel veel te combineren en ik was gewoon ook verkocht voor het model op zich:

La Pomme de Loveley
In K in Kortrijk waren ook enkele automaten van Coca-Cola geplaatst om je gepersonaliseerd blikje te verkrijgen. Blijkbaar kennen ze Stephanista nog niet, waardoor ik het braafjes bij Stephanie hield. De hostess stond namelijk ook niet te springen om hier verandering in te brengen :-)


Na mijn ontdekkingstocht doorheen nog tal van shops sprong ik, zoals altijd, nog even binnen bij Zara. Je vindt er altijd wel leuke stukken die je moeiteloos kan combineren. Ik hield het (voorlopig) bij een zwart kleedje met voorpand in "leatherlook". Alvast ideaal te combineren met mijn nieuwe schoenen van La Pomme de Loveley!


Ik was dus zeker tevreden na 1 dagje braderie! Maar ik heb me uiteindelijk toch voorgenomen om op zondag enkel ideetjes op te doen :-) Er komen namelijk nog solden aan!! Benieuwd wat ik dan in m'n kleerkast kan toveren. Ik heb alvast het voornemen mij te beheersen!

Nog iemand die leuke aankopen gedaan heeft tijdens de braderie? Let me know!

Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

Geen opmerkingen:

Een reactie posten