Foute outfits

Na de nodige recuperatie kom ik even terug op het foute feestje van vrijdagavond. Ongeveer een maand geleden beslisten we met enkele vrienden eens goed fout de zomer in te zetten. De Foute Party van Q Music leek ons daar het ideale feestje voor. Niet dat elk van ons fervente luisteraars is, maar de niet-luisteraars kregen we ook snel over de streep.

Om het foute thema te bepalen (want natuurlijk moet je verkleed zijn) organiseerden we vorige week 'de foute BBQ'. Fout genoeg want door het "prachtige" Belgische weer werd alles binnen voorzien. Behalve het barbecuen zelf uiteraard :-) Aantal ideeën die de revue passeerden: de Smurfen, de Daltons, de jaren 60, Spongebob, de Flinstones, ... Uiteindelijk zijn we er uitgeraakt: het werden The Village People! Dan wel nog uitvechten wie welk personage werd :-) Het resultaat zag er wel geslaagd uit:


Ik kwam er heel veel politiecollega's tegen, maar The Village People bleken achteraf gezien toch vrij uniek! Het was trouwens al volop feest bij het uitkiezen van de outfits in de winkel. Inleving bleek toen al geen probleem te zijn :-)

Op de avond zelf heb ik uiteraard goed in de gaten gehouden hoe 'fashionable fout' de rest zou zijn. De Smurfen, M&M's, kapiteinen, matrozen, mannen en vrouwen rechtstreeks uit Tirol, bananen, tomaten, ... Je kwam er gewoon van alles tegen! Blijkbaar voelden heel wat mannen zich ook geroepen om een avondje als vrouw door het leven te gaan. Lag het aan de originaliteit van deze mannen of gewoon aan hun wens altijd eens een vrouw te willen zijn :-) 

Maar je zag er ook wel zaken waar sommigen in het dagelijkse leven mee op straat komen: overload aan glitter en bling bling, grote combinaties aan fluo, dierenprints aan de lopende band, ... Girls, toch even overwegen dit enkel op foute feestjes te doen! 

En als afsluiter nog even dit: morgen mag ik mijn rapport afhalen! Dan ben ik alvast Kleurconsulente. Daarna nog een jaartje Stijlanalyse en ik mag mezelf gediplomeerd Kleur- & Stijlconsulente noemen. Maar eerst de eerste resultaten afwachten uiteraard!

Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

Geen opmerkingen:

Een reactie posten