Nails in the picture

Eindelijk wat tijd om m'n nagels ook eens in de picture te plaatsen. Had het de afgelopen dagen heel druk op het werk en met verschillende klusjes thuis :-) Maar hier zijn we dan!

Het wijkt wat af van het "fashion" verhaal, maar ik krijg hier en daar toch vaak de vraag wat op mijn nagels te zien is. Sinds het huwelijk van mijn broer (september vorig jaar) ben ik echt verkocht aan mijn gelnagels. Vroeger had ik altijd het idee dat zoiets toch niet praktisch is, bijvoorbeeld als je iets kleins moet oprapen, maar nu loop ik zelf overal te verkondigen dat dit geen probleem is als men mijn eigen vooroordeel voorschotelt. Heb zelf nog maar 1 of 2 keer problemen gehad op dat vlak, maar heb hier intussen oplossingen voor gevonden!

Eerst en vooral even tonen hoe mijn nagels er dus momenteel uitzien:

Er waren nieuwe stempels binnen bij mijn schoonheidsspecialiste met tal van bekenden op. 1 persoon op elke nagel vond ik wat te braaf, dus ging ik maar voor 5 verschillende. Kwestie van wat variatie te hebben :-)

Van links naar rechts: Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Elvis Presley, Madonna en the Statue of Liberty.
En dat met een fris kleurtje eronder! Exact kleur is "Who needs a reason" van Pronails. Per seizoen heeft Pronails echt superleuke kleuren, die altijd tof combineren met stempels of stickers. Van kleine extra'tjes tot volledige prints. Alles kan en door uitgebreide keuze gaat het zeker niet vervelen!

En aangezien ik de vraag heel vaak krijg: het zijn wel degelijk mijn eigen nagels en geen tips :-)
Van zodra er iets nieuws te zien is op mijn nagels, horen jullie het natuurlijk meteen!

Coming up: ik ging dit weekend eens langs bij Calla Lila, de nieuwe pop-up store in K in Kortrijk. Wat je er kan vinden en waarmee ik langs de kassa passeerde, laat ik jullie in een volgende blogpost weten!

Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

2 opmerkingen: