Officieel kleurconsulente!

Ik liet jullie maandag al weten dat ik mijn rapport mocht gaan afhalen bij Syntra West. Mijn 1ste jaar kleur- en stijlconsulente zit er op. Het klinkt cliché maar dat jaar was echt vliegensvlug voorbij. Tjah, time flies when you're having fun zeker :-) Het voorbije jaar werd voornamelijk geconcentreerd op het aspect "kleur" (theorie en praktijk) waardoor ik nu eigenlijk al kleurconsulente ben. Volgend jaar komt er dan nog een jaartje "stijlanalyse" bij en dan kan ik beide combineren. Kijk er nu al naar uit!

Een blik op mijn rapport (voor de nieuwsgierigen):Punten in volgorde:
- Eindwerk (eigenlijk theorie omzetten naar beelden, zie verder)
- Theoretisch examen 1
- Theoretisch examen 2
- Praktisch examen (kleuranalyse op model, waarvoor ik dit keer mijn charmante collega Elke wist te strikken. Heb echter geen foto waar haar make up duidelijk op te zien is, maar ik werkte met een fellere groene oogschaduw die haar wel een toffe look gaf, maar toch niet too much)

Van mijn eindwerk heb ik ook nog enkele sfeerbeelden. Ik heb per seizoen een boek gemaakt met daarin de huid-, haar- en ogenanalyse en telkens verschillende voorbeelden van de 3 tussenseizoenen (die ik met geschilderde houten lettertjes van elkaar onderscheidde). Per tussenseizoen had ik dan ook nog een A3 pancarte voorzien en alles samengevoegd in een opbergkoffer:


 In september start dus mijn 2de jaar. Misschien lanceer ik dan wel een oproep voor modellen :-)

Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

Geen opmerkingen:

Een reactie posten