Outfit of the day

Het wil blijkbaar echt geen zomer worden! Hoewel, als ik 1 keer de zon gezien heb, schakel ik qua outfit volledig over op de zomer. Van warme pulls is dan al lang geen sprake meer. Resultaat is dat ik het dan niet altijd even warm heb, maar dat neem ik er met plezier bij.

Even een blik op mijn outfit of the day:Een wat zomerse outfit die dus echt wacht op de zon :-)

Pull: L&L
Top: JBC
Broek: H&M
Schoenen: Torfs

Iemand die zich op kledingvlak nog even vasthoudt aan de winter?

Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

Geen opmerkingen:

Een reactie posten