Butterfly nails

Het heeft een tijdje geduurd, maar ik was er even tussenuit voor een zalige vakantie. 2 weekjes van Bali genoten, superveel ontdekt en uiteraard zijn de batterijen ook weer volledig opgeladen! We gaan er weer volop tegenaan.

Voor we naar Bali vertrokken, moest alles uiteraard in orde zijn. We vertrokken op zondag, dus had ik de zaterdag nog snel volgepland met een bezoekje aan de kapper en opfrissingsbeurt voor mijn nagels.

Het kiezen uit de vele kleurtjes van Pronails is altijd een hele opdracht, maar uiteindelijk raak ik er altijd wel uit. Dit keer ging ik voor het kleurtje "Lemon Popsticle". Kwestie van mijn nagels al volledig sunproof te maken :-) Om het geheel nog fleuriger af te werken, werden er nog enkele vlinders aan toegevoegd. Zo was ik al in vakantiestemming voor we vertrokken.Uiteraard heb ik in Bali ook tijd gemaakt voor wat shopping. Ik liet er zelfs 2 paar schoenen op maat maken, maar over dat avontuur heb ik het zeker in een volgende post. Ik kom ook zeker terug op mijn aanwinsten na ons bezoek (of 3 bezoeken om exact te zijn) aan een zilvershop. Heel wat te delen dus :-)

Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

Geen opmerkingen:

Een reactie posten