Elle Beach Day 2013

Gisteren trok ik naar Knokke voor de Elle Beach Day in de BMW Beach Lounge. Eigenlijk stond dit weekend het festival We Can Dance in Zeebrugge op het programma, maar uiteindelijk werd het dan toch een dagje Knokke.

Op het programma stond o.a. hairstyling (by Olivier Dachkin), een nailbar (by O.P.I.) en make-up (by M.A.C.). Daarnaast kon je je arm voorzien van een UGG Summer Sensation TATTOO en de zon trotseren dankzij de sun spray van Nivea. Voor de muzikale noot werd een DJ voorzien en wie een herinnering wou kon langsgaan bij de Elle photobooth en een goodiebag proberen te bemachtigen...
Tot slot waren er tussendoor ook modeshows met de nieuwe collecties van IKKS en Skiny.

Maar daarvoor moest je eerst een wachtrij trotseren die er een halfuur voor opening als volgt uitzag (en nog aardig werd aangevuld):
Tot mijn verbazing ook heel wat mannen die hun vrouwen kwamen vergezellen. Liefde is ... :-)

Aangezien mijn nagels altijd voorzien zijn van de nodige kleurtjes en er ook wel wat wind was (waardoor hairstyling niet superveel effect zou hebben) trok ik naar de wachtrij van M.A.C. De rij zelf leek op het eerste zicht wel mee te vallen, ware het niet dat er nog 8 modellen voor de modeshow volledig gemaquilleerd moesten worden. Dat duurde toch al snel een uur. Daardoor begonnen er zich ook andere rijen te vormen wat uiteindelijk voor een verhitte discussie met de organisatie geleid heeft.

Voor de 2de modeshow besloten we eerst een hapje te eten waarvan ik jullie het dessert van Roger van Damme zeker niet wil onthouden:
Het was gewoonweg subliem lekker!

In daaropvolgende modeshow met herfstcollectie van IKKS en de nieuwe collectie van Skiny (die deze zomer in Belgiƫ gelanceerd wordt) zag ik heel wat leuke stukken, waardoor we weer weten voor wat we werken :-)

Hieronder enkele beelden van de show:


 


Uiteraard wou ik ook even die UGG Summer Sensation TATTOO proberen (die jammer genoeg wel wat gesneuveld is door de hetze bij het verdelen van de goodiebags):

 En voor wie tot slot benieuwd was naar mijn "outfit of the day":


Volgend jaar zijn we er zeker opnieuw bij voor meer Elle beachfun!

Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

Geen opmerkingen:

Een reactie posten