Rechtzetting Buddha to Buddha + new Zara shoes

Als jullie al een tijdje mijn blog volgen, zullen jullie misschien gemerkt hebben dat mijn post over de Buddha to Buddha armband verdwenen is. Ik heb deze namelijk offline gehaald, aangezien ik intussen door Buddha to Buddha zelf verzekerd ben dat er geen officiƫle Buddha to Buddha armband verkocht worden in de shop waar ik het over had. En het is uiteraard niet de bedoeling om jullie het tegenovergestelde te doen geloven :-)

Gisteren was ik dag op dag 5 jaar samen met mijn vriend Kjell en dat moest uiteraard gevierd worden. We trokken naar ons favoriet adresje in Blankenberge: restaurant Oesterput. Heel leuk terras, vriendelijk personeel en overheerlijke zeevruchtenschotels :-) De ideale gelegenheid dus om mijn nieuwe Zara sandalen aan te trekken. Daarbij koos ik voor een kleedje van Talking French, samen met mijn horloge van Guess en armband van L&L. De zee zorgt voor de nodige achtergrond.


Zijn de sandalen ook iets voor jullie? Laat maar weten :-)

Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

Geen opmerkingen:

Een reactie posten