March23 ontwerpt schoenen voor The Jane

Fotograaf: Diego Franssens
I love it als fashion en food samenkomen! Voeg daarbij nog eens topchef Sergio Herman en dan ben ik volledig verkocht :-)

Sergio Herman opent op 25 maart zijn nieuwe restaurant The Jane in Antwerpen. Dat er fashion invloeden zullen toegevoegd worden, was al langer aangekondigd maar nu raakt ook de outfit van alle medewerkers bekend. Zij zullen namelijk schoenen dragen van het Belgische merk March23. Een match made in heaven als je het mij vraagt.

Samen werd er een stijlvolle sneaker in leder ontworpen voor zowel het keuken- als het zaalpersoneel en dit in hoog en laag model. Voor het keukenpersoneel is zelfs aan een extra anti slip zool gedacht. En, nu komt het: de shoes werden ook nog eens gepersonaliseerd met het logo van The Jane. Klinkt bijna als een fashionable collector's item :-)


Ik kijk alvast uit naar het bekendmaken van de volgende fashion invloeden en hoop deze ook snel van dichtbij te bewonderen. The Jane op mijn wishlist: check!

FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

Geen opmerkingen:

Een reactie posten