Wedstrijd: Kleding Outlet Beurs

- This post is only in Dutch - 

Zondag vindt in Kortrijk Xpo de Kleding Outlet Beurs plaats. Aangezien het zonnetje nu even de batterijen aan het opladen is, ideaal om even de beurs te bezoeken en een nieuwe zomerse outfit aan te schaffen. Er zijn namelijk heel wat leuke merken terug te vinden aan verlaagde prijzen.

In aanloop naar de beurs is er ook een wedstrijd voorzien waarbij ik 5 mensen zal helpen tijdens het shoppen. Ik geef enkele tips & tricks om probleemzones te camoufleren of een leuke outfit samen te stellen.

Interesse om 1 van die 5 gelukkigen te zijn? Stuur dan voor 12u deze middag (want dan sluit de wedstrijd) een mailtje naar stephanie@stephanista.com met een heel leuke reden en motivatie waarom je mijn hulp zeker kan gebruiken.

Vermeld daarbij ook zeker het tijdstip van jouw voorkeur (11u30 - 13u30 - 14u30 - 15u30 - 16u30).
De winnaars worden daarna zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Ik kijk uit naar jullie mailtjes!
Succes!
FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

Geen opmerkingen:

Een reactie posten