My 1st birthday + give away

Stephanista wordt deze maand 1 jaar! Wat vliegt de tijd! Een jaar geleden had ik het idee om mijn ontdekkingstocht in de 'World of Fashion' samen met jullie te delen. En het werd een fantastisch jaar! Ik leerde superleuke mensen kennen, ontdekte nieuwe producten en kreeg heel veel leuke reacties! Bedankt allemaal!

Stephanista turns 1 this month! Time flies!! A year ago I got the idea to share my exploration tour in the 'World of Fashion' with you. And it was a fantastic year! I met amazing people, discovered new products and got lots of nice feedback! Thanks people!

Een verjaardag moet natuurlijk gevierd worden! En daar horen uiteraard cadeautjes bij (what else?!). Daarom heb ik voor iemand onder jullie een gloednieuwe Ray Ban Aviator zonnebril. Perfect om die zonovergoten zomer door te komen (a woman can dream :-)).

A birthday has to be celebrated of course! With presents (hey, what did you expect?!). That's why someone can win these brand new Ray Ban Aviator sunglasses. Perfect for a summer with lots of sun!
Wil je binnenkort met deze zonnebril de kust of festivals onveilig maken? Doe dan zeker mee:
 1. Volg me op Facebook, Twitter en/of Instagram. Volg je me op de 3 kanalen, dan heb je 3 kansen!
 2. Laat even iets na in de comments van deze blogpost.
Zo maak je zeker kans om deze leuke zonnebril te winnen.
Wil je extra kansen? Ga dan deze blogpost sharen op Facebook en/of Twitter met hastag #giveawaystephanista

Opgelet: deze wedstrijd is enkel voor lezers uit België en Nederland en loopt tot en met 5 juli. Op 6 juli wordt de winnaar bekendgemaakt en gecontacteerd.

Good luck!

Do you want these sunglasses for the upcoming festivals or for a day out on the beach? Yes? Enter this contest in that case:
 1. Follow me on Facebook, Twitter and/or Instagram. If you follow me on these 3 channels, you have 3 chances to win!
 2. Leave a comment on this blog post.
After these 2 steps, you have a chance to win these sunglasses. 
Do you want more chances? Share this blog post on Facebook or Twitter with hastag #giveawaystephanista

Attention: the contest is only for readers in Belgium and the Netherlands and is online until the 5th of July. On the 6th of July I'll announce and contact the winner.

Good luck!


Shirt: Zara
Skirt: Zara
Sunglasses: Ray Ban

FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

10 opmerkingen:

 1. Melissa Meussen15 juni 2014 om 16:53

  Gefeliciteerd! Leuke winactie, ik doe graag mee! Ik heb je Facebookpagina geliked, ik volg je via Twitter en heb het getweet :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je 1 jaar bloggen!! :D Ik vind je blog super leuk om te lezen! (vergis je niet, ik lees wel maar reageer niet veel omdat ik altijd zoveel te lezen heb tijdens mijn studiepauzes en dan ook nog eens reageren daar zijn mijn pauzes wat te kort voor! Maar ik werk aan het 'meer reageren' :p) Dit is echt een awesome winactie dus ik waag graag mijn kans! Ik volg je op Twitter en Instagram (ik heb nl. geen facebook) Ik ga zeker ook delen op twitter (voila: https://twitter.com/Teasistars/status/478195159394684928) Mijn email: teasistars@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. liesbeth delancker15 juni 2014 om 17:53

  Proficiat stephanie met je jarige blog!! Nog veel succes en posts gewenst!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Proficiat met je blog Stéphanie, ziet er super uit!! A girl's dream.. Doe zo verder ;-) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben een beetje te laat, maar toch nog een happy blogbirthday! Mooie winactie, succes iedereen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zeker niet te laat hoor! Nog even een social media kanaal (of meerdere voor meer kansen) liken en dan even ongeduldig afwachten tot begin juli ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Happy blogbirthday, babe!
  Ik volg je op alle 3 de social media kanalen (Lyn De Sloovere op FB en lyndesloovere op IG & Twitter) ga het gelijk ook nog eventjes delen ;)
  Vond het trouwens heel leuk om je te leren kennen!
  xo Lyn
  www.blondebutterflies.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Carlijn kockelkorn23 juni 2014 om 01:04

  Heyy,
  Super leuke winacite! Ten eerste gefeliciteerd met dit 1e jaar bloggen en op naar het tweede jaar ;) ! Maar wat een leuke zonnebril is dit! Ik heb zo'n ray ban zonnebril eigenlijk al best wel lang op mijn 'verlanglijstje' staan (ik heb hem nooit zelf gekocht, don't ask me why) daarom is dit dus wel een leuke kans om mee te doen ;) het is ook zo'n leuke zomerse bril! Achja, Nevermind ik heb wel alle stappen doorlopen :)
  Xx carlijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Hele leuke winactie! Ik doe graag mee :) Ik volg je op Twitter (@saraverjans), Instagram (@sara_windowonmywardrobe) en Facebook (Window On My Wardrobe).


  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hieperdepiepppp!! En wat een super zalige deluxe coole giveaway :D I'm in! Ik volgde je al via alle mogelijke kanalen ^^


  x Aurélie

  BeantwoordenVerwijderen