Press Days AW14: Part II


Na een maand - wat vliegt de tijd - ben ik er terug! Nee hoor, ik was jullie niet vergeten. Had het gewoon superdruk: druk op het werk, maar ook met mijn eindwerk als Kleur- en Stijlconsulente waarvoor ik binnen enkele weken afstudeer (spannend!). De overige tijd had ik gewoon ook even nodig voor mezelf. Maar ik ben er weer, en dat is het belangrijkste.

Time flies! I'm back after a month of absence! No, I didn't forget you. I just had such a busy time: busy at work but also with my final case as a Colour and Style Consultant for which I'll graduate in a couple of weeks (so exciting!). The little time I had left I used to gather my own thoughts. But hey, I'm back and that's the most important thing.


Enkele leuke items gezien in mijn eerste post omtrent de Press Days? Klaar voor het 2de deel? Na mijn bezoek aan Never On Wednesday, O'Sérieux en Best PR trok ik nog naar Bestseller (gekend van de merken Only, VeroModa, Jack&Jones, Pieces, ...) en Media Mania. En ook hier was ik onmiddellijk verkocht voor enkele items.

Did you see some nice items in my first post about the Press Days? Ready for part 2? After my visit to Never On Wednesday, O'Sérieux and Best PR I went to Bestseller (known from brands like Only, VeroModa, Jack&Jones, Pieces, ...) and Media Mania. And guess what... I also fell in love with some items.

Bij Bestseller zag ik direct al enkele leuke outfitcombinaties die vast en zeker welkom zijn in mijn kast.
At Bestseller I immediately saw some perfect outfit combinations. Yes, there's still some place in my closet for you. 


De gekende salopettes of tuinbroeken zijn terug! Dit zwart exemplaar met grijze shirt is toch echt super? En van shirts gesproken, als blogger is onderstaande shirt toch echt wel een musthave? Combineer daarbij een leuke losse broek, perfecto en statement ketting en klaar! 

The well-known dungarees are back! Like this black piece with grey shirt... just great! Oh, about the shirts, as a blogger the shirt below is a real must have! A perfect combination with a comfortable pants, perfecto and statement necklace. Ready! 

En ik sprak reeds over mijn nieuwe jassenverslaving... Bij Bestseller was het opnieuw prijs! Ik zag er 2 superleuke exemplaren: 

Do you remember I spoke about my jacket addiction? Yes, I had the same "problem" at Bestseller. These 2 jackets are my favourites: En dan mag ik zeker deze handtas niet vergeten! Want nog een van m'n zwaktes: pied-de-poule! Dus welkom op mijn wishlist! 

But I really have to show you this bag! Another weakness of mine is houndstooth. Welcome on my wishlist! You like it as much as I do?


Ik leerde er ook Junarose kennen. Een recente nieuwe lijn die zich richt naar de dames met een maatje meer. Zonder toegevingen op het vlak van trends en stijl! Echt leuk te ontdekken. Dus voor die lezers die het merk nog niet kennen: zeker eens verandering in brengen! 

At Bestseller I also met the brand Junarose, recently added to the Bestseller brands, for women with a larger size. But without confessions on trends and style! You don't know the brand yet? You'll definitely have to take a look on their website or in stores! It will be an lovely experience!


Laatste halte: Media Mania. Maar absoluut niet de minste. Ik zou er uren kunnen vertoeven. Als je denkt alles gezien te hebben, duikt er nog altijd iets op dat je absoluut wil hebben :-)

Last stop: Media Mania. Every time a great experience. I could stay there for hours! And if you think you've seen everything, there are still some must have items :-)

Mijn absolute favorieten qua sweaters zijn onderstaande 2 exemplaren van Guess en Esprit. Love them! 
My favourite 2 sweaters are from Guess and Esprit. Aren't they amazing?Voor diegene die er nog zouden aan twijfelen: de snake print blijft! En maar goed ook, want ik ben fan! Zoals van deze leuke wedge sneakers en Guess jasje.

For those who still doubt about it: yes, the snake print will also be back in autumn and winter! And I love it! Like these nice wedge sneakers and Guess jacket:Mijn musthave tassen en schoenen (Guess - La Pomme de Loveley - Fred Perry):
My musthave bags and shoes (Guess - La Pomme de Loveley - Fred Perry):

Ze zeggen het toch altijd: "Save the best for last!" En hier is dat niet anders. Als jullie mijn post over het JuliaJune event reeds lazen, weten jullie het al: ik ben echt gek om dit jasje met hert op de achterkant. En dat is na de Press Days niet verandert. Intussen prijkt het bovenaan mijn wishlist met ruime voorsprong. Enkel hiervoor zou ik al hopen dat we een paar maanden verder waren.

They always say "Save the best for last!" So I did! If you already read my post about the JuliaJune event, you'll know I love this jacket with deer on the back. It hasn't changed after these Press Days. The jacket is definitely on top of my wishlist. This is the only reason I would like to jump some months ahead :-)


Wat zijn jullie favorieten?
Which ones are your favourites?

Hou zeker mijn blog de komende dagen in de gaten. Mijn blog wordt deze maand 1 jaar en dat moet gevierd worden met een give away!

Please keep an eye on my blog the following days. My blogs turns 1 year and I want to celebrate it with a nice give away! Stay tuned!

FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

Geen opmerkingen:

Een reactie posten