Let's go to the beach

 

Wat een zalig weertje! Dan heb ik onmiddellijk zin om richting zee te trekken. Ik hoop enkel dat het nog een tijdje zo blijft. Een verlofperiode met zon is namelijk een stuk aangenamer :-)

In afwachting van enkele zonnige tripjes richting kust haal ik nog even de foto's boven die we enkele weken terug namen op het strand van Cadzand (lees hier mijn post over ons diner bij Pure C). Toen kwam er nog een jasje aan te pas, maar het was nog altijd dubbel en dik genieten van de zeelucht en het strand.

What an amazing weather these days! The perfect circumstances to go to the beach! I definitely hope it will be very sunny the next couple of weeks during my holidays!

In anticipation of some sunny trips to the beach I'll show you the pictures we took at the beach of Cadzand a couple of weeks ago (read my post about dinner at Pure C). I needed a jacket but the weather was perfect to enjoy the sea and the beach. 

Jacket: JBC
Shirt: Zara
Trousers: JBC
Shoes: LOVE
Watch: Guess

FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

2 opmerkingen:

  1. Een tripje naar de zee is altijd leuk! Ik hoop dat ik er deze zomer eindelijk eens geraak, het is denk ik al ruim 2 jaar geleden. Mooi topje heb je aan!
    X Sara

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Thx! Je bent er intussen al geraakt, heb ik gemerkt :-) Is altijd puur genieten!
    X

    BeantwoordenVerwijderen