New outfit: Colours of the sea

Jullie hadden waarschijnlijk al zo'n vermoeden. Ja, ik ben gek op de zee ;-) Elk vrij moment kan ik er volop genieten en ontspannen. En tijdens mijn verlofperiode en met deze temperaturen moest ik er natuurlijk heen. Zo trok ik vorige week onder andere richting Blankenberge om er te genieten van zon, zee en strand. En een lekkere lunch. Ik trek namelijk altijd richting Blankenberge als ik zin heb in een heuse zeevruchtenschotel. Ik krijg er nu zelfs al weer zin in :-) Place to be hiervoor is de Oesterput. Geen zicht op zee, maar een terras waar het puur genieten is! Wat de aanraders zijn? De zeevruchtenschotel, een kreeftje, kings of the sea, garnaalkroketten, ... Eigenlijk teveel om op te noemen en sinds vorige week ben ik nu ook verkocht voor de mossselen in champagne. Hemels!

Vergeet na het genieten op culinair vlak niet nog even de trappen op te lopen voor een ontspannende wandeling op de pier. Zalig op elk moment van de dag en gelukkig altijd rustig wanneer ik er kom. Mijn favoriete plek na een lekkere lunch of diner!

You might have already guessed it, but yes I love the sea ;-) The perfect spot for me to relax and enjoy every free moment. Definitely during my holidays and with temperatures like this. So I went to Blankenberge last week to enjoy the sun, the sea and the beach. And a delicious lunch of course. I always go to Blankenberge when I'm in the mood for a real seafood dish. Even now I'm craving for one of those delicious seafood dishes :-) Place to be? Oesterput (translated: Oyster Well ;-)) You don't have an ocean view, but you can easily enjoy great food and the nice ambiance on their terrace! My advice? Try their sea fruit dish, a lobster, the kings of the sea dish, the prawn croquettes, ... Actually too much to name and last week, I fell for their mussels in champagne. D-E-L-I-C-I-O-U-S!

Don't forget to climb up the stairs after enjoying your meal. You can have a relaxing walk on the pier. Feels like heaven everytime I'm there! My favourite spot after a lovely lunch or dinner!Shirt: Zara
Skirt: New Look
Shoes: New Look
Bag: Pimkie
Sunglasses: I am

 FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

Geen opmerkingen:

Een reactie posten