Official color and style consultant!

Na 2 jaar heb ik de eindmeet bereikt! Vanaf nu ben ik gediplomeerde kleur-en stijlconsulente! Na het zwoegen met theoretische stukken en de maanden waarin elk vrij moment gebruikt werd voor mijn eindwerk (en waardoor ik dus iets minder posts kon schrijven) ben ik eindelijk klaar voor het grote werk. Persoonlijke kleur- en/of stijlanalyses, garderobeplanning, personal shopping... vanaf nu sta ik ook hiervoor ter beschikking. Vragen of interesse? Aarzel niet om me te contacteren! Binnenkort meer info op een aparte infopagina waar jullie terecht zullen kunnen voor al jullie fashion troubles ;-)

After 2 years I achieved my goal! From now on I'm a graduated color and style consultant! Months I worked on my final creative work, where every bit of spare time was used to make it perfect. Also the main reason why I haven't been posting regularly. Next goal you ask? Color and/or style advice, wardrobe planning, personal shopping... From now on I'm at your disposal. Questions or interest in personal advice? Don't hesitate to contact me! I'll soon take the time to create a new info page on my blog where everyone can reach me with their fashion troubles ;-)


FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

2 opmerkingen:

 1. Oh Stephanie, fantastisch! Gefeliciteerd!!!
  Ik verhuis binnenkort en moet een volledige andere kleerkast hebben/laten maken, tips? ;)
  xo Lyn
  www.blondebutterflies.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Thx Lyn!
  Eerst en vooral zorgen dat de kleerkast groot genoeg is ;-) En zeker ook in combinaties gaan denken en eventueel hangen om alles zeker draagbaar te houden.
  If you need some help ... ;-)
  X

  BeantwoordenVerwijderen