Hello New York!


Het is eindelijk zover! We're going to New York City!! Ik had er al heel veel over gesproken, maar eindelijk zijn de vliegtickets geboekt! In 2015 trek ik naar the Big Apple. Rechtstreeks naar de hometown van o.a. Sex and the City en Gossip Girl.

Finally! We're going to New York City!! I already spoke about it a million times, but finally my plane tickets have been booked! In 2015 I'm going to the Big Apple. Straight to the hometown of Sex and the City and Gossip Girl.


Ik moet zeker nog even geduld oefenen, maar uitkijken vind ik ook al leuk. Uitzoeken wat je zeker moet zien, welke winkels mag je zeker niet voorbijlopen zonder er even binnen te stappen, ... Het hotel moet trouwens ook nog geboekt worden. Gelukkig kan ik nog even mijn bankrekening pimpen want je trekt toch niet met een lege bankkaart naar New York!? Gelukkig is het binnenkort (1 september om precies te zijn) ook mijn verjaardag. Een tip dus voor diegene die niet weten wat gekocht voor me (hoewel dat eigenlijk nooit echt voorkomt). Hoog tijd om ook eens aan dat verlanglijstje voor mijn verjaardag te beginnen. Maar dat is dus voor een volgende post!

I still need to have a little patience, but I'm looking forward to it. Exploring what I have to see, which stores I can't pass without having a visit, ... Actually I still need to book the hotel too! But there also is 1 avantage of waiting: I can pimp my bank account. Because you don't travel to New York with an empty bank account, do you?! Lukely, it's my birthday on the 1st of September. So a little advice to those who don't know what to buy (is that even possible?). I really have to start spreading my wishlist for my birthday! But that's a subject for one of my following posts!

Zijn jullie al in New York geweest? Wat moet ik zeker bezoeken? Waar moet ik zeker shoppen? Leuke tips voor een betaalbaar hotel in het centrum van New York? Laat maar weten! Ik ben superbenieuwd naar jullie reacties!

Have you already been to New York? What do I definitely have to visit? Where do I have to shop? Do you have any advice for a good and affordable hotel in the centre of New York? Please let me know! I'm looking forward to your suggestions!

FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

8 opmerkingen:

 1. Oooh veel plezier meid!! Ik hoop dat we binnen dit en een jaar ook nog eens kunnen gaan. Je wordt er echt op slag verliefd op.

  Ik zou zeker eens naar Century 21 en Macy's gaan als je wilt shoppen ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thx girl! Ik spring er zeker eens binnen :-)
   Hoop gewoon dat ik achteraf nog wil terugkeren naar België zonder direct terug op het vliegtuig te willen springen ;-)
   X

   Verwijderen
 2. Oh wauw, super! Ik ben zo jaloers :D Eigenlijk had ik in 2015 ook naar NY willen gaan, maar m'n vriendinnen en ik zijn allemaal aan het verbouwen / verhuizen dus onze budgetten zijn wat te krap om te kunnen losgaan in New York. misschien in het najaar, wie weet?
  In ieder geval, ik twijfel er echt niet aan dat je er een fantastische tijd gaat hebben. Veel plezier met het plannen!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thx!! Er is ook wel nog wat werk in ons huis, maar we passen af en toe eens wat aan. Geen al te grote werken dus. Ik overweeg wel een shopping stop om me volledig te kunnen laten gaan in NY ;-)
   X

   Verwijderen
 3. Okay here we go! zoals je misschien al gemerkt hebt, is nyc duur! je betaalt per kamer en dus niet per persoon, meestal zonder ontbijt (is ook het beste). kijk op tablethotels.com, designhotels.com and mr&mrssmith. hier krijg je een overzicht van de boutique en dus meest trendy hotels. prijzen kan je het beste vergelijken op kayak.com. waar wil je zitten? Lower east side is de meest trendy buurt, maar zou ik niet aanraden als het de eerste keer is. meatpacking is nog steeds hip, maar new yorkers zelf beschouwen dit niet meer als the place to be. beste hotel daar is the standard en zij hebben ook nog een in de east village. soho house is fenomenaal (zie sex and the city) maar vrij prijzig. soho is een fantastische buurt, maar probeer de zijstraten op te zoeken. hier vind je nog steeds de beste en mooiste winkels, zeker opening ceremony doen. tribeca (wandelafstand ground zero) zou ik niet aanraden om te logeren omdat het een woonbuurt is, dus niet als je de eerste keer naar nyc gaat. Maar hier zijn zeer goede restaurants gelegen. ik hou niet zo van midtown, hier is het heel druk (times square, zeer indrukwekkend) en toeristisch. uiteraard moet je dit bezoeken en hier vind je the chatwal, een van de beste hotels in nyc. upper east side is vooral gekenmerkt door zijn zeer dure high class hotels (penisula, ritz, mandarin oriental, the plaza, the pierre, the carlton, enz). dit is het shopping walhalla, vooral barneys spreekt mij het meeste aan. 5th avenue is ontzettend druk, madison avenue iets minder. dan heb je nog the ace hotel and the nomad gelegen aan madison square park. niet echt een buurt waar veel te zien is, maar ligt zeer zeer kort aan metro station, dus ideaal als uitvalsbasis. voor restaurantjes moet je maar eens een keer op de blog gaan kijken en op mijn instagram. vergeet vooral niet te tippen (minstens 15% pre tax), ook the bellboy als hij je valiezen draagt en het kamermeisje tippen ze elke dag. vergeet niet dat die mensen nog geen $5 per uur verdienen, dus tippen is daar echt de gewoonte. ook taxi tippen wij. bij starbucks moet je niet tippen omdat je geen service krijgt. newark is het dichts bij Manhattan gelegen maar ongeveer $100 taxi rit, je kan dan beter de trein nemen, denk dat die naar pen station rijdt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Superbedankt voor alle tips! Hoog tijd om mijn ontdekkingstocht te starten! Ik laat uiteraard nog weten waar we uiteindelijk overnacht hebben ;-)
   X
   Stephanie

   Verwijderen
 4. Reacties
  1. Was ik ook steeds toen ik iemand zag vertrekken richting New York. Zeker op je TO DO lijstje zetten hé! ;-)

   X
   Stephanie

   Verwijderen