Nieuw seizoen Singl3s en Zo Man Zo Vrouw

This post will only be in Dutch. It's about the next season of two popular programs on the Flemish channel "VIJF". Let me know in the comments below if you would like to receive an English summary.

De zomervakantie zit er bijna op en dat betekent ook weer heel wat nieuwe programma's op TV. Afgelopen donderdag trok ik richting C-mine in Genk om de 1ste aflevering te ontdekken van het nieuwe seizoen van Singl3s en Zo Man Zo Vrouw op VIJF.

Een kort woordje uitleg voor wie de programma's nog niet kent:

In Singl3s gaan 3 vrouwen op zoek naar hun ideale man. Ze trekken zich samen terug in een villa (mooi stulpje trouwens) om met 100 mannen kennis te maken en hen eventueel mee te nemen op date tot er nog 1 man overblijft. Tijdens deze zoektocht worden ze dit (tweede) seizoen bijgestaan door Annelien Coorevits, die vorig jaar ook het boek "Eerste hulp bij Daten" schreef. Een experte op het vlak van daten dus :-) Dit seizoen onderwerpen Sabrina, Yentl en Sofia de mannen aan een kruisverhoor om vervolgens een selectie van hen mee te nemen op date. In de eerste aflevering blijkt al snel dat de smaak van de dames op vlak van mannen toch wat gelijk is. En ook wanneer de mannen langskomen, krijg ik de indruk dat er misschien wel nog wat competitie zal zijn voor het hart van sommige mannen. Dat belooft!
Vanaf 3 september, elke woensdag om 21u10


Zo Man Zo Vrouw kennen jullie misschien wel al. Daarin gaat stylist Jani langs bij koppels die toch wel wat hulp kunnen gebruiken wat hun kledingstijl betreft. En dat is soms nog licht uitgedrukt. Gooi daarbij enkele pittige uitspraken van Jani himself en je krijgt keer op keer een leuke uitzending. Met een mooi resultaat, want de koppels lijken met hun nieuwe look (kapsel, make-up en nieuwe outfit) toch vaak enkele jaartjes jonger. En dan zijn die kriebels in de buik ook vaak terug van de partij.
Vanaf 3 september, elke woensdag om 20u35

De setting voor deze avant-premières stond volledig in het teken van Cupido. Overal hartjes en veel rood. Je kon er ook als Cupido'tje op de foto. Love was definitely in the air! Een impressie...


Naar welke serie kijken jullie uit? Of voor welke serie blijven jullie zelfs thuis?

FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

1 opmerking:

  1. Series als deze zijn echt wel spek naar mijn bek, maar ik ga er niet speciaal voor thuisblijven!

    BeantwoordenVerwijderen