Personal: shop stop


Mijn shopstop... het woord is eruit! Nooit gedacht dat ik die uitdaging nog zou aangaan. Ik... die hard shopper! Maar ik heb een doel! New York!

My shop stop... the word is out! I never thought I would do this. Me, such a die hard shopper! But I have a goal, named New York!

Zoals ik jullie reeds liet weten, trek ik volgend jaar richting New York. Ok ja, ik ga er ook de gekende (en minder gekende) plaatsen bezoeken, maar ik wil toch ook zeker ondergedompeld worden in de shopping scene van New York. En daar wil je toch geen neen moeten zeggen tegen die mooie handtas, die superflatterende schoenen of dat musthave jurkje! Hell no! Ik mag er niet aan denken ;-)

Like I already told you, I'm going to New York next year. Of course I'll be visiting the well-known (and less-known) places, but I also want to discover the New York shopping scene. And really, you don't want to say NO to that beautiful bag, the flattering pair of shoes or that musthave dress! Hell no! Don't let me think about it ;-)

Dus dan maar een verplichte shopstop. En welgeteld eentje van 8 maanden. Ik herhaal: 8 maanden. Waar ben ik ook weer aan begonnen ;-) Maar ik kijk al uit naar het resultaat in New York. Kort voor m'n vertrek deel ik uiteraard mijn verlanglijstje met jullie!

So I decided to take an obligatory shop stop. Which will take 8 months. Yes, 8 M-O-N-T-H-S. What have I begun ;-) But I'm so looking forward to the results of my shopping in New York. Of course, I'll let you know what I want to buy before I leave.

Hebben jullie al eens een shopstop ingelast? Hoelang? Tips zijn ook altijd welkom ;-)
Did you already take a shop stop? For how long? If you have any advice, don't hesitate to comment ;-)


FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

2 opmerkingen:

  1. Crazy, dat ben jij! ;-) 8 maanden... ACHT maanden? Benieuwd naar je volgende blogposts!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik hou wel van een boeiende uitdaging ;-) Maakt het geheel wat creatiever...

      Verwijderen