Something white, something blueGenoten jullie deze week ook op en top van het laatste zonnetje? Ik zeker wel! Ik kreeg onmiddellijk terug een vakantiegevoel, had zin om vrienden te bellen voor een gezellige barbecue en zat in mijn hoofd al op een terrasje! 

Did you also enjoy the sun the last couple of days? I definitely did! I immediately got an Indian summer feeling, wanted to call my friends for a cosy barbecue and in my dreams I enjoyed a drink on a terrace.

Ik heb nog een nieuwe outfitpost voor jullie waar de zon ook volop van de partij was, nl. toen ik mijn verjaardag ging vieren aan zee. Na een lekker etentje trok ik nog even richting zee. Hoe het water soms ook tekeer gaat, elke keer opnieuw kom ik er tot rust. En dat is soms wel eens nodig ;-)
Je zal trouwens merken dat niet enkel de zee wat tekeer ging. Ook de wind was duidelijk van de partij! 

I have a new outfit post for you with a lot of sunshine! Perfect on the day when I celebrated my birthday. After a delicious lunch I went to the beach. A perfect place for me to relax, even when the water is going crazy. Something I really crave, this quite/crazy mix ;-)
When you look at the pictures, you'll notice not only the water was going crazy. The wind also showed its presence! 

En welke kleuren komen in je op als je aan de zee denkt? In mijn geval: wit & blauw. Ik koos dus voor voornamelijk voor een wit-blauwe outfit (met een beetje zwart). 

Which colours do you match with the sea? In my opinion definitely white & blue. So I've chosen a white-blue outfit (with a little bit of black).

Hoe hebben jullie deze laatste zomerdagen beleefd?
How did you spent these last summer days?


Blazer: H&M
Shirt: H&M
Trousers: Guess
Shoes: Scapa


FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

4 opmerkingen:

 1. Echt fan van die blazer! Heb die verschillende keren gepast in de H&M maar ja, met mijn bleek velletje is dat wit niet zo'n goed idee ^^

  x Aurélie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Probeer er meestal ook wel iets donker bij te dragen. Heb anders snel hetzelfde probleem ;-)
   X

   Verwijderen