A new love: KennyEen nieuwe liefde in m'n leven, en wat voor een! Wie hier de voorstelling van een nieuwe boyfriend verwacht, moet ik helaas teleurstellen. Als een echte shoe addict zijn m'n schoenen namelijk ook liefdes voor me. En daar mag ik dit Sam Edelman pareltje dus aan toevoegen. Nice to meet you, Kenny!

There's a new love in my life! A big one! If you expect a love story with a new boyfriend, I have to disappoint you. Sorry! Of course as a shoe addict, shoes are my epic love. With, from now on, a new Sam Edelman treasure. Nice to meet you, Kenny!

Een paar maanden terug trok ik richting Antwerpen om de Sam Edelman collectie SS15 te ontdekken. En dames, het is zeker de moeite! Van zodra dit kan, toon ik jullie zeker mijn favorietjes. Maar ik kreeg er ook de kans om mijn favoriete Sam Edelman paar uit de herfst/wintercollectie te kiezen. En dat werden deze Kenny shoes.

A couple of months ago I went to Antwerp to discover the Sam Edelman SS15 collection. You'll love it, ladies! As soon as possible I'll show you my favourite pairs. I also got the chance to pick my favourite pair of the Sam Edelman fall/winter collection. I've chosen the Kenny shoes.

Waarom deze keuze?
Ik ben echt gek op hakken. Mijn voeten zijn daar minder blij mee tijdens het shoppen bijvoorbeeld, maar dat is blijkbaar geen goede reden voor me om platte schoenen aan te trekken. Maar ook de gespen trokken mijn aandacht. Ik liet jullie in mijn trendspost al weten dat gespen goed vertegenwoordigd zijn bij heel wat schoenen. Ze geven onmiddellijk ook een stoer kantje aan de elegante zwarte schoen. Love it!

Why did I choose this pair of shoes?
I adore heels. My feet aren't that happy when I go shopping with heels. But apparently that's no reason to wear flats. I was also attracted to the buckles. In my trends post I already told you that buckles are hot this season. They give a tough touch to these elegant black shoes and I love it!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe aanwinst?
Do you love this new pair of shoes?A special thanks to Sam Edelman, Gimpex and UPR!

FOLLOW ME ON         

Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

3 opmerkingen: