My favourite JuliaJune outfits - part 1

Ik liet jullie vorige week al weten dat jullie sinds eind augustus ook een JuliaJune concept store kunnen vinden in Gent (lees er hier meer over). Een nieuwe hotspot op mijn lijstje. Want dat ik fan ben van het merk weten jullie misschien al. Daarom zet ik het JuliaJune verhaal verder tijdens mijn komende outfit posts. Hier volgt mijn 1ste favoriete JuliaJune outfit.
Last week I told you you can find a new JuliaJune concept store in Ghent since the end of August (read more about it). Definitely a new hotspot on my list! Maybe you already know I'm a big fan of the brand. That's why I'll continue the JuliaJune story during my upcoming outfit posts. I'll show you my 1st favourite JuliaJune outfit.

JuliaJune omschrijft zichzelf in 4 woorden: edgy, feminine, naughty en romantic. Eigenlijk 4 woorden die ook voor 100% mezelf omschrijven. Ik kon dus perfect met elk kledingstuk naar huis vertrekken :-) Met plezier zelfs! Maar ik beperkte me toch tot 3 outfits die ik echt super vond.

JuliaJune can be described in 4 words: edgy, feminine, naughty and romantic. 4 words I can perfectly use to describe myself. I could go home with every single piece of their collection. And yes, I would love to :-) But I've chosen 3 outfits I really loved.

Voor mijn 1ste outfit koos ik voor een zwart lederen rokje met bordeaux sweater. Op de sweater zie je het gewei van een hert, wat ook in de rest van de collectie vaak voorkomt. Het geheel is afgewerkt met een afneembare en superzachte kraag. Ideaal dus om de winter door te komen. En geloof me, met de kraag krijg je het onmiddellijk gezellig warm ;-)

For this 1st outfit I chose a black leather skirt with claret sweater. On the sweater you can see the antlers of a deer, an element which is also used on other pieces in the collection. This look is finished with a detachable and supersoft collar. So perfect to defeat the winter. And believe me, you feel an instant warmth with this collar ;-)What I'm wearing:
Lincoln Sweater
Bahamas Skirt

Wat vinden jullie van deze 1ste outfit?
Do you like this 1st outfit?

FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

3 opmerkingen:

  1. Oh wauw, wat een mooie outfit! Ik vind echt alles mooi en je schoenen zijn echte eyecatchers!

    X Sara

    BeantwoordenVerwijderen