My shop stop: update


Ook benieuwd hoe het met mijn shop stop gesteld is? De laatste tijd krijg ik hier en daar wat vragen hoe het gaat na 2 maanden niet shoppen. Eerlijk: not good at all!! Ik voel me nog geen hoofdpersonage in mijn eigen "Confessions of a shopaholic", maar toch... Wie zegt nu graag nee tegen iets? Ik dus ook niet...

Are you curious about my shop stop too? In the past couple of weeks I got some questions about my feelings after 2 months of no shopping. To be honest: not good at all! No, I'm not the new Rebecca Bloomwood in "Confessions of a shopaholic"... But who wants to say no to those gorgeous clothes, shoes and accessoires? I don't!

Even samenvatten voor wie net uit de lucht gevallen is... Deze zomer namen we de beslissing om volgend jaar richting New York te trekken voor een citytrip boordevol ontdekkingen op vlak van cultuur, gastronomie én S-H-O-P-P-I-N-G! Shoppen in New York! Dat komt toch dicht in de buurt bij heaven on earth? Maar ik vermoed wel dat dit geen goedkope heaven gaat worden ;-) Daarom moet de shopkraan tijdelijk dichtgedraaid worden. Ik zeg nu liever tegen iets nee (als het echt moet) dan in New York. Een 2de trip naar New York zal waarschijnlijk weer een tijdje op zich laten wachten wat betekent dat ik er nu dus volledig voor ga ;-)

A little resumé who doesn't understand what I'm talking about... This summer we booked our flight to New York for a trip full of experiences: culture, food and S-H-O-P-P-I-N-G! Shopping in New York! I think that's pretty close to heaven on earth? But not a cheap heaven I guess ;-) That's why I decided to stop shopping for a while. I prefer to say no now (if I have to) than to do this in New York. Maybe I have to wait some time to go back to New York for a 2nd trip, so I have to enjoy this trip to the fullest ;-)

Maar na 2 maanden blijkt dit niet zo simpel als gedacht! Ik toon jullie natuurlijk nog steeds outfits, maar toch... Het is altijd fijn om iets leuks te kunnen toevoegen aan je kledingkast en jullie dit dan ook te tonen. En hoe fijn is het niet om toevallig op een leuk kleedje of jasje te botsen om hier daarna een leuke outfit mee samen te stellen? Maar ik sta nog steeds achter mijn beslissing: in New York ga ik all the way (in de mate van het mogelijke natuurlijk, tenzij iemand me nog helpt om de lotto te winnen? Please say yes ;-).

But after 2 months it's not as easy as I thought. I still show you outfits, but it's so much fun to add some beauties to your closet and show them to you. And don't you love to discover a new treasure like a dress or jacket and create an outfit with it? I haven't any regrets about my decision! In New York I'll go all the way (if possible of course, unless somebody want to help me win the lottery? Please say yes ;-)

Wat New York betreft mogen jullie me nog steeds aanraders doorgeven. Shops, lekkere restaurantjes, leuke bars, plaatsen die ik zeker moet bezoeken, ... Of misschien shops waarvan jullie je afvragen of deze wel echt de moeite zijn? Laat maar weten, dan ga ik zeker eens langs en laat jullie achteraf m'n mening hierover weten!

Talking about New York: you can still send me your suggestions. Shops, delicious restaurants, nice bars, places I really have to visit, ... Or maybe you have some questions about a specific shop? Let me know! I'll visit the store and let you know my opinion afterwards!

Geniet van jullie weekend! Ik kan gelukkig genieten van een lang weekend (tot en met dinsdag). Jullie ook? Wat staat bij jullie nog op de planning?

Enjoy your weekend! I'm one of the lucky girls who can enjoy a long weekend (until Wednesday). You too? What's on your agenda this weekend?


FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

4 opmerkingen:

 1. On the agenda? A date with you and Jani! :p En je doet het op zich héél goed vind ik. Al moeilijke dingen weerstaan ^^

  x Aurélie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow ik wil ook naar NY! Ik heb mezelf ook een shop stop opgelegd maar 100% lukt het niet maar een verslaving geraak je niet op 1 dag kwijt hé ;-)

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. NY is zooo leuk! Zeker naar Macy's en Bloomingdales gaan (wat een shoppinghemel is dat zeg!) en cupcakes eten bij the Magnolia Bakery. ^^

  Ik zou mezelf ook wel eens een shop stop moeten opleggen haha.

  Liefs,
  Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zal ik zeker doen, Pauline! Er komt achteraf uiteraard een verslagje ;-)
   Een shop stop is soms een goede beslissing, alleen is het soms een pijnlijke als je de nieuwe collecties ziet!
   X

   Verwijderen