Nailspiration: counting down to 2015


Tik Tak Tik Tak.... 2014 zit er bijna op en ik ben volledig klaar om het nieuwe jaar in te vliegen. En mijn nagels zijn dat ook! Net voor Kerst dompelde ik hen nog even in een feestjasje. En op dit moment van het jaar denk ik onmiddellijk aan zwart en goud. Daarom koos ik voor Noir de Noir en een gouden glitterlak van Pronails. My finishing touch: een kerstboom stempel op mijn pink, Merry Christmas op m'n ringvinger, 2015 op m'n wijsvinger en een glitter dot kerstbal op m'n duim. Feestelijk genoeg? Voeg daarbij nog een party outfit en ik ben er klaar voor!

Tik Tok Tik Tok... 2014 has almost passed and I'm totally ready for the new year! And so are my nails! Just before Christmas I gave them a festive touch. And this time of the year that means black and gold. That's why I've chosen Noir de Noir and a golden sparkling polish by Pronails. My finishing touch? A Christmas tree on my pinky, Merry Christmas on the ring finger, 2015 on my forefinger and a glitter dot Christmas ball on my thumb. Festive enough? No! Just add a party outfit and I'm totally ready to celebrate!

Hoe zien jullie nagels er uit tijdens de feestdagen?
How do your nails look like these days?FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

3 opmerkingen:

 1. Wow je nagels zijn super mooi gedaan! Ik ga gewoon bordeaux rood doen denk ik.

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, echt supermooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zalige nagels!! Ze zijn super mooi gedaan.. We are matchy matchy!:-D X

  BeantwoordenVerwijderen