Happy New Year!


Gelukkig nieuwjaar iedereen! Hopelijk hebben jullie een spetterend eindejaar achter de rug. Fantastisch feestje gehad? En hey, goede voornemens gemaakt? Laat ze me zeker weten! Misschien neem ik er wel eentje over. Mijn goede voornemens? Mijn shop stop volhouden tot ik op reis ga naar New York, meer sporten, en vooral jullie blijven overladen met leuke posts!

Happy New Year everyone! I hope you had a great New Year's Eve? With an amazing party? Ow, and did you make some good New Year resolutions? Let me know! Maybe I'll share yours! You want to know mine? Keep up my shop stop until I travel to New York, excercise more, and overwhelm you with nice posts!

Hoe zag jullie outfit er trouwens uit?
Hierbij enkele beelden van mijn outfit...

How did your outfit look like?
Here's what I was wearing...

Dress: Jbc
Shoes: March23 (via Carrément Femme)
Bracelet: Essentiel


FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

6 opmerkingen:

 1. Zalige foto's! En heel toffe outfit :)
  xx Anka

  www.teacupsanddresses.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie outfit! Mijn goede voornemen is (hoe cliche!) afvallen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thx! Succes met je goede voornemen! Hoop met het sporten ook resultaat te hebben.
   X

   Verwijderen
 3. Voor jou ook een heel fijn 2015 gewenst! Wat een mooie outfit, ik ben echt gek op je glitter heels!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen