Counting down to summer: 7 spring/summer looks

Pikken jullie ook elk mogelijk zonnestraaltje mee dat jullie opmerken? In de hoop om toch al even te kunnen dromen van de zomer? Ja? Ik dus ook! En daarbovenop verschijnen de verschillende lente/zomercollecties in de winkels! Met musthave items natuurlijk. Wat had je nu gedacht ;-) Om jullie toch al eventjes in zomerse sferen te brengen, toon ik jullie graag 7 lente/zomerlooks die me absoluut kunnen verleiden! Benieuwd wat jullie ervan vinden... Let me know!

Are you also enjoying every little sunbeam? And aren't you counting down to start this year's summer? Yes? So do I! In addition to this, you can already find some spring/summer collections in stores. With a lot of musthave items of course. What did you expect ;-) To provide you with a summer feeling, I'll show you 7 spring/summer looks I fell in love with! I'm curious to know if you like them... Let me know!

1. Essentiel


2. Patrizia Pepe


3. River Island


4. Liu Jo


5. Guess


6. Essentiel


7. Marciano FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

2 opmerkingen:

 1. Ik denk dat we dezelfde smaak hebben ;-) mijn bankrekening gaat weer afzien deze lente ;-)

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Damn nu wil ik echt niet langer wachten op lente ^^ En ik ben nu net aan het proberen winkels te vermijden :D

  x Aurélie

  BeantwoordenVerwijderen