Happy Valentine's Day Zalando!


Deze morgen kreeg ik wel een heel fijne verrassing. Een onverwachte verrassing, namelijk een koker met daarin een prachtige en heerlijk ruikende rode roos! Wat ik eerst dacht? Schat, is dit van jou? Hoe lief! Maar toen ik daarop een negatief antwoord kreeg, ging ik onmiddellijk op zoek naar een kaartje. Van wie is dit? En wat bleek? De Zalando pakketbezorger heeft een crush op mijn blog! Lees snel verder voor mijn antwoord op deze liefdesverklaring!

This morning I received an amazing surprise. A surprise I didn't expect: a carton roll with a beautiful and pleasant smelling red rose in it! My thoughts? First of all, I asked my boyfriend if this was his idea? How sweet! But the answer was no, so I couldn't wait to search for a little card. Who gave this to me? The answer? It was the Zalando mail deliverer! He loves my blog! You can read my answer to his love below!

Wel Zalando pakketbezorger, de liefde is absoluut wederzijds! Je website bezorgt me keer op keer inspiratie en tal van mogelijkheden voor een nieuwe outfit! Op mijn pc, in mijn kast, op mijn verlanglijstje, ... je bent er altijd! Daarom was jouw mooie roos zeker en vast een aangename verrassing! Een nieuwe aanleiding om nog eens naar je website te surfen. En daar viel ik opnieuw als een blok voor een aantal nieuwe producten! Benieuwd naar mijn favoriet item voor deze Valentijnsdag?

Well my dear Zalando mail deliverer, your love is definitely mutual! Your website provides me a lot of inspiration and many possibilities for a new outfit! On my pc, in my closet, on my wishlist, ... You're everywhere! That's why your beautiful rose was an amazing surprise! And it made me visit your website again, where I immediately fell in love with a lot of new items! You're curious to know what's my favourite item for this Valentine's Day?

Deze Guess clutch! Waarom hoor ik je denken? Keer op keer kunnen de Guess handtassen me verleiden! Dit keer ben ik gek op dit kleinere Delaney model. Perfect om binnenkort richting New York te trekken en de stad volop te verkennen!

This Guess clutch! You know why? Everytime I fall in love with the Guess handbags, this time with this little Delaney bag. A perfect bag for my upcoming travel to New York!

Hopelijk tot snel!
Hope to see you soon!

Love,
Stephanie

FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

2 opmerkingen:

 1. Ah leuk! Ik heb de brief ook net ontvangen, hij is blijkbaar wat langer onderweg geweest :p mooie cadeau heb he uitgekozen, ik ben benieuwd of je hem ook zal krijgen! Ik duim in ieder geval!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk! Hopelijk is je roos nog intact? ;-) Ben superbenieuwd naar jouw keuze!!
   X

   Verwijderen