Lize Feryn x JuliaJune


Wie mijn Facebookpagina volgt, zag het waarschijnlijk al voorbijkomen. JuliaJune en Lize Feryn hebben de handen in elkaar geslagen voor een superleuke sweatercollectie. Lize Feryn, in Vlaanderen bekend van haar hoofdrol als Marie in In Vlaamse Velden en als auteur van de bijhorende dagboeken, is al langer een trouwe fan van het merk maar ontwierp nu zelf ook 2 prints voor de sweaters.

En het resultaat mag zeker en vast gezien worden! Heel speels en origineel, maar ook heel stijlvol. Perfect te combineren met een broek of rok.

"De vliegjestrui zou niet dezelfde zijn als op de mouw geen twee parende bromvliegen stonden. De mannetjestrui wordt pas tof als je op zoek gaat naar alle kleine Breugheliaanse tafereeltjes die zich tussen de kleine figuurtjes afspelen, af te vinken op de checklist op de mouw."
Lize Feryn

Mijn voorkeur: absoluut de Breugheliaanse versie! Welke sweater verkiezen jullie?Ben je, net zoals ik, fan van het resultaat? De sweaters zijn vanaf 10 april exclusief te koop in de JuliaJune stores in Gent, Latem en Knokke. Prijs: 149€
Allen daarheen ;-)
FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

3 opmerkingen: