Outfit: Eye on summer


Kijk eens wie terug wakker is na haar tripje in New York... Het heeft even geduurd maar ik ben terug aangepast aan de Belgische routine... En het weer! Waar ik in New York kon genieten van een stralend zonnetje, krijg ik nu vooral regen te zien. Gelukkig kwam het zonnetje dit weekend toch nog even tevoorschijn. Ideaal om naar buiten te trekken voor een outfit shoot. Op mijn verslag van New York is het nog even wachten. Ik laat jullie uiteraard snel weten wat ik er allemaal gekocht heb, maar laten jullie me alvast even weten of jullie foto's of een video verkiezen? It's up to you ;-)

Look who's back from New York... It took me quite some time to get used to the Belgian routine again... And the Belgian weather! In New York I enjoyed the sun every day. Back in Belgium I got rain. Quite a difference! But this weekend the sun said Hi again so I ran outside for a new outfit shoot. My New York report will be posted very soon. I'll also inform you about the clothes I bought there. Let me know if you prefer pictures or video! It's up to you ;-)


Enige tijd geleden had ik het geluk om met Belmodo een namiddag te shoppen bij Liu Jo. Daar viel m'n oog onmiddellijk op deze jas. Perfect te combineren met heel wat stuks in elke kleerkast. Toch kon ik ook niet weerstaan aan het superzachte jeanshemd met steentjes op het borstzakje. Spijt van m'n aankopen? Hell no! Doordat ik ook nog steeds blijf lopen, had ik nog wat broeken in een kleiner maatje nodig en deze jeans beantwoordde perfect aan deze behoefte ;-)

Some weeks ago I had the pleasure to go shopping with Belmodo at Liu Jo. I immediately fell in love with this coat. A perfect combination with a lot of items in every closet. But I also couldn't resist the soft jeans shirt with the little stones on the breast pocket. Regrets? Hell no! Due to the fact I'm still running (once or twice a week) I needed some new trousers. Yes, I've lost some weight! Whoohoo! So this jeans was a perfect extra to finish my outfit.

Hoe cute zijn trouwens deze sandalen van Chiara Ferragni? Eindelijk is het weer geschikt om ze te gaan dragen! Ze geven m'n outfit onmiddellijk een leuke crazy twist ;-)

And how cute are my Chiara Ferragni sandals? Finally the weather allows me to wear them! A perfect finishing, crazy touch ;-)

What I'm wearing:
Coat: Liu Jo
Shirt: Liu Jo
Trousers: Liu Jo
Shoes: Chiara Ferragni
Bag: Guess
Sunglasses: RayBan


FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

4 opmerkingen:

 1. Top outfitje hé! :D En jaa, helaas is het weer hier buh. Hopelijk is het volgende week in NY net zo stralend als dat het bij jou was ^^

  En uuhmm, eerst foto's en een movie! Dan de shopspullen. Als we dan nog mogen kiezen :p

  x Aurélie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, thx! Ik stuur alle mogelijk NY zonnestralen naar je toe ;-)
   NY verslag komt er zo snel mogelijk aan!
   X
   Stephanie

   Verwijderen
 2. Oh keitoffe outfit! En die schoenen: ja amai! Pretty!
  Ik kan al niet wachten om je post over NY te lezen, doe mij dus maar gewoon een blogspost want ik heb momenteel geen geluid meer op mijn pc ;) (bahbah)

  Liefs,
  Marlies - Golden Mirrors & Pink Bows

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thx Marlies!
   Ik begin alvast mijn gebarentaal te oefenen als het toch een video zou worden ;-)

   X
   Stephanie

   Verwijderen