Shop tip: Belmodo x O'Rèn sweater

Picture: Belmodo

Fashion lovers kennen uiteraard wel de Belmodo website met fashion icoon Tiany Kiriloff als gezicht! Enkele weken terug lanceerde ze samen met haar team de nieuwe Belmodo 2.0 website. Van een upgrade gesproken! Wauw! Nog meer nieuws, én met 6 nieuwe bloggers. Maar ook de Belmodo Boutique is iets nieuws! Elke maand een ander limited edition item in een unieke samenwerking tussen Belmodo en een Belgische designer of merk!

En vanaf volgende week maandag 19 oktober is dit een prachtige sweater in samenwerking met een van m'n favoriete merken, namelijk O'Rèn. En wie O'Rèn zegt, denkt uiteraard aan een comfortabele sweater met leuk opschrift en aparte details op de mouwen! En dat is het inderdaad geworden: een grijze sweater met opschrift SWEATER JUNKIE. De mouwen zijn voorzien van een stukje tartan onderaan en rood glittereffect bovenaan. Voor mij echt wel een musthave! Jammer genoeg is m'n verjaardag intussen voorbij en lijkt kerst nog wel wat veraf, maar wat dachten jullie van "Zomaar, omdat je het verdient om het lekker warm te hebben en tegelijk fashionable te zijn"?


Wat vinden jullie van deze leuke limited edition sweater? 

FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

Geen opmerkingen:

Een reactie posten