Cesar Casier & Yumi Lambert strijden samen met JBC tegen AIDS

* This post is only in Dutch *


2 Belgische topmodellen die samenwerken met een Belgische kledingketen, dat moet volgens mij een superresultaat met zich meebrengen. En de creaties van Yumi Lambert en Cesar Casier voor JBC zijn dat ook echt. Het feit dat hun collecties gekoppeld zijn aan DAA, Designers Against Aids, maakt het bovendien nog beter! Deze keer stonden de 2 modellen dus zowel voor de camera, als achter de ontwerptafel. 

Yumi Lambert en Cesar Casier hebben al vaak hun kwaliteiten als model bewezen. Yumi zelfs bij o.a. Chanel en Victoria's Secret. Cesar heeft trouwens ook een eigen kookboek! Wat je toch niet onmiddellijk van een model zou verwachten? Maar nu gingen ze dus ook de uitdaging aan om een collectie te maken in samenwerking met JBC.

Samen gaan ze de strijd aan tegen AIDS bij jongeren. Via een feestelijke collectie die hun persoonlijke levensstijl weerspiegelt. 


De collectie van Cesar weerspiegelt vooral zijn eigen stijl: high fashion en comfortabel. En aangezien Cesar veel reist, moeten kledingstukken dus ook goed aanvoelen om uren te dragen. Zwart en grijs domineren zijn collectie waaronder een oversized sweater, t-shirts met opgerolde mouwen, hemden met mandarijnkraag en een blazer. Telkens geïnspireerd op de catwalks in New York en wel heel geslaagd wat mij betreft. Prijzen schommelen tussen 19,90€ voor de T-shirt en 59,90€ voor de broeken. Eerder had Cesar trouwens ook al een samenwerking met Essentiel.


Voor Yumi was het haar eerste keer achter de ontwerptafel. Voor haar was het belangrijk om elementen van haar Japanse roots te verwerken in de ontwerpen, zoals bijvoorbeeld de kersenbloesem print op de blazer. Daarnaast is er onder andere een pailletten kleedje, een lange soepele jurk, een losse broek, een jumpsuit en een topje. Hier hebben zwart en nude dan weer de bovenhand. Telkens met de bedoeling het zowel tijdens de dag te dragen als 's avonds op een feestje. Prijzen variëren tussen 14,90€ voor de halsketting en 69,90€ voor de jumpsuit met kersenbloesem print. Mijn favorieten? Het kleedje met pailletten rokje, de kersenbloesem blazer en de lange zwarte jurk! 

Benieuwd naar de volledige collectie? Die is vanaf morgen, 19 november, verkrijgbaar bij JBC. 25% van de opbrengst gaat naar Designers Against Aids. Shoppen voor een goed doel kan toch alleen maar voordelen hebben? Foto's: JBC

FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

Geen opmerkingen:

Een reactie posten