Reload: voordelig verschillende parfums testenHellow darlings! Hoe verloopt de start van het nieuwe jaar voor jullie? Blijkbaar is de drukte van 2015 mij gevolgd in het nieuwe jaar, want de dagen vliegen opnieuw voorbij. Maar ook in 2016 blijf ik jullie voorzien van heel wat blogposts! En jullie reacties zijn uiteraard opnieuw meer dan welkom. Hebben jullie trouwens al deelgenomen aan m'n ProNails wedstrijd? Snel zijn is de boodschap want maandag maak ik al de winnaars bekend! Oh ja, en alvast al even een verandering meegeven... Voortaan verschijnen mijn blogposts enkel in het Nederlands. Leest wat vlotter en uiteraard kruip ik zeker nog eens in m'n Engelse pen wanneer dat nodig zou zijn.

In deze post laat ik jullie kennismaken met Reload, een navulbare en personaliseerbare mini-spray waarin je een parfum van 5 ml kan voegen en zo diverse parfums kan testen vooraleer je een volledig flesje koopt. Het is trouwens ook superleuk om aan iemand cadeau te geven. En als het parfum je bevalt, kan je de bijgevoegde kortingsbon van 5 euro inruilen bij aankoop van een flesje van 50 ml of meer. Lees vooral verder want ik kan jullie al 5 euro cadeau doen!

Nog een voordeel van dit nieuw concept is dat je je parfum kan meenemen onderweg want niet iedereen gaat namelijk een volledige dag met z'n fles parfum lopen zeulen. Het dragen van shopping bags is al heavy genoeg ;-) Door de kleine hoeveelheid kan de spray trouwens perfect mee op het vliegtuig! Yay!!


Hoe gaat dit nu precies in z'n werk? Eerst en vooral koop je de mini-spray zelf. Deze kost 19,90€ en is verkrijgbaar bij Ici Paris XL en op de Reload website. Je kan 'm standaard krijgen in zwart en wit, maar je kan de huls ook veranderen door een ander kleur of materiaal. En op de site van Reload (byreload.com) kan je ook zelf een huls creëren. Dus personaliseerbaar: check!


Intussen zijn er al verschillende parfums die kunnen getest worden, zoals Ma Vie van Hugo Boss, Jeu d'Amour van Kenzo en Dahlia Divin van Givenchy. In de toekomst zouden er natuurlijk wel nog vele geuren moeten volgen. Elke vulling kost 5€ en bevat dus telkens ook een kortingsbon van 5€ die je dan kan inwisselen bij aankoop van het volledige flesje parfum (vanaf 50 ml).


Dit lijkt me dus wel een zeer leuk concept om nieuwe parfums te testen zonder dat dit een dure aangelegenheid wordt.

Ik mag jullie trouwens trakteren op 1 gratis parfumvulling van 5 ml (t.w.v. 5€) bij aankoop van een Reload mini-spray op de Reload website (www.byreload.com). 

Volg hiervoor de volgende stappen:
- Surf naar www.byreload.com
- Kies een mini-spray en 1 of meerdere parfumvullingen en voeg deze toe aan je winkelmandje.
- Valideer je bestelling.
- Vul bij "coupon code" de volgende promotiecode in: R1HHEU7t 
- Valideer deze code en er zal 5€ korting verrekend worden op de totale prijs.

Opgelet: de code is geldig tot 18/01/2016.
Geniet ervan!FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

1 opmerking:

  1. Echt handig eh die kleine versies! En yes, hier is de drukte me ook achtervolgd ^^ Hopelijk tot snel nog eens! ;)

    x Aurélie

    BeantwoordenVerwijderen