O'Rèn: Cruel Summer SS16


We kregen deze week wel al enkele zonnestralen te zien maar op zomerse temperaturen is het waarschijnlijk wel nog even wachten. Helaas! In al m'n enthousiasme liep ik gisteren tijdens m'n lunchpauze even de deur uit om wat zon op te zoeken. Maar het was nog zo koud, aaargh!! Ik heb er zeker wel nog van genoten en liet m'n gedachten intussen even afdwalen naar de komende collecties. Waaronder de lente/zomercollectie van 'one of my favourite brands' O'Rèn! Op en top Belgisch trouwens!


Bij O'Rèn is het ook keer op keer uitkijken naar de leuke teksten op hun shirts en sweaters en hopen dat er weer een enorme lading aan pailletten in verwerkt werden! En de eerste volwaardige zomercollectie stelt zeker niet teleur! Hun 'Cruel Summer' collectie omvat niet alleen flashy kleuren en leuke prints, maar komt met een aantal nieuwe slogans in combinatie met de pailletten die nog steeds een verslavend effect op me hebben!

Zie je deze zomer opschriften als 'No Cash No Flash', 'Big Spender' (op m'n lijf geschreven trouwens), 'Mama's Boy' en 'I Like It A Bit Messy', dan mag je zeker zijn dat het om O'Rèn gaat. Minder te vinden voor opschriften? In de collectie zijn er ook een aantal leuke items met ruitjes en strepen te vinden. Het geruit hemdjurkje vind ik echt mega! Net als de maxidress trouwens. Waar in de huidige Belgique Belchique collectie nog zwart, wit en grijs centraal staat, focust de zomercollectie op frissere kleuren als wit, rood, blauw en fuchsia.


De collectie bestaat uit verschillende items: unisex sweaters, baseball T-shirts, midi- en maxi-rokken, pencilskirts, jeans, hemden en shirtdresses. Kiezen wordt dus weer zo moeilijk!

Mijn absolute favo's:


Hemdjurk - 180€
Cruel Summer sweater - 130€
No Cash No Flash shirt - 60€
Jeans - 230€

En aangezien ik dit jaar mijn vakantie in het najaar wil plannen, zullen een aantal van deze items zeker dan ook nog van pas komen. Want ik trek natuurlijk naar de zon (hopelijk toch)!! Maar daarover meer in een volgende post, want ik sta echt al te popelen om jullie te vertellen over m'n upcoming trip.

De collectie zal verkrijgbaar zijn op de website van O'Rèn en in een aantal geselecteerde winkels die je ook op de website kan terugvinden. Prijzen variëren tussen 60€ en 270€.

Sweaters: 120€ - 110€ - 85€
Jeans: 120€ - Lange rok: 250€ - Rok met pailletten: 250€

Foto's: O'Rèn
FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

1 opmerking:

  1. Ik moet die paarse rok en witte trui! Zo mooi weeral!

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen