Outfit: expecting the sun


OMG, hoe lang kan een winter duren?! Toen vorig weekend de zon zich eindelijk volop liet zien, spurtte ik naar buiten als een klein meisje die een nieuwe Barbie kreeg (of toch iets gelijkaardig). Hoelang heb ik hier niet op gewacht? Je voelt pas wat je gemist hebt als je er weer volop kan van genieten. Alhoewel, volop... na 1 dag was het genieten al ver te zoeken. Maar gelukkig was het letterlijk een 'zondag', een dag waar je dus volop van kan genieten. En een perfect weertje om naar buiten te trekken voor een outfit shoot. Met enkele items die deze zomer echt niet mogen ontbreken in je garderobe: een handtas en schoenen die de perfecte eyecatchers kunnen zijn voor je outfit!

Deze zomer mag je handtas namelijk echt opvallen. Patches, pins, ... Het mag allemaal. Zolang het maar opvalt. En dit exemplaar van Karl Lagerfeld is hier toch echt het ideale voorbeeld van?

Wat schoenen betreft, zullen plateauschoenen dit seizoen ongetwijfeld volop aanwezig zijn. Deze Sweet Lemon exemplaren leken me dan ook echt zalig! Perfect te combineren met een jeans, maar ook met een casual jurk. Ik ontdekte Sweet Lemon tijdens de persdagen in november. Dit damesschoenmerk wordt sinds 2012 ontworpen in België en gefabriceerd in Italië. De naam verwijst naar de zachtheid van het gebruikte leder en het pittige design met leuke details zoals stras, metalen gespen, ...

De zomerse duster coat van SuperTrash vond ik vorige maand tijdens een dagje shoppen in Designer Outlet Roermond. De achterzijde is gemaakt uit plissé zigzag kant, wat 'm zo speciaal en leuk maakt. De bovenkant ziet er dan eerder als een blazer uit.

Nu maar hopen dat de zon zich snel opnieuw laat zien zodat de lente en zomer volop kan starten! Intussen ben ik ook volop bezig met de voorbereidingen van onze USA road trip in het najaar. Ik heb beslist om alles zelf te plannen en te boeken waardoor er dus wat heel wat meer tijd in kruipt. Binnenkort voorzie ik jullie van een stand van zaken met tips voor wie in de toekomst ook zelf een USA trip zou plannen.







Duster coat: SuperTrash
T-shirt: Object
Broek: H&M
Schoenen: Sweet Lemon
Handtas: Karl Lagerfeld

In samenwerking met Sweet Lemon

FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

2 opmerkingen:

  1. Zotleuk t-shirt! En uw schoenen = wow! Echte eyecatchers :)

    Liefs,
    Marlies - Golden Mirrors & Pink Bows

    BeantwoordenVerwijderen
  2. OMG! The back of this coat make me mad
    I love your style and your blog.
    Visit mine if you want and check my last post
    many kisses
    www.welovefur.com

    BeantwoordenVerwijderen