Demak'Up Detox Water Challenge


Tijd voor een leuke challenge! Dit keer ga ik de Demak'Up Detox Water Challenge aan. De wat? Demak'Up daagde me uit om aan de slag te gaan met hun producten om zowel m'n binnen- als buitenkant te hydrateren. Voor een perfect nieuw en gezond velleke! ;-)


Ik ontving van hen een volledige kit met uiteraard tal van Demak'Up items zoals wattenschijfjes, reinigingsdoekjes en oogmake-up remover. Maar ook een Detox Water Challenge kalender om 10 dagen bewust voor m'n gezicht te zorgen. Met combinaties van detoxwater, maskertjes, scrubs, ... Om er na 10 dagen volledig fris en monter uit te zien. Want je kent het volgende scenario waarschijnlijk wel: laat thuiskomen en totaal geen zin hebben om nog je make-up te verwijderen. Ik durf ook wel eens zondigen. Wat dus totaal niet goed is voor je gezicht. Dus tijd om er eens grondig en bewuster mee bezig te zijn.


Ik startte intussen al met het detox bessenwater en het bessenmasker. Frambozen en blauwe bessen bevatten veel vitamines en antioxidanten, waardoor je huid er elastischer en stralender gaat uitzien. Ze zorgen voor een leuke smaak aan het water waardoor je ook vaker gaat drinken en 's avonds kan je de vruchten verwerken in een bessenmasker zodat deze ook nog eens rechtstreeks op je huid kunnen inwerken. Het meer drinken van water lukte me trouwens veel beter met fruit erbij! Anders kom ik soms niet toe aan een paar glazen water per dag.

Voor wie het masker zelf eens wil uitproberen: je maalt de bessen en frambozen en voegt hier nog 2 eetlepels yoghurt en honing aan toe. En klaar! Breng het mengsel met cirkelende bewegingen aan op je gezicht en laat het een paar minuten intrekken. Verwijder het vervolgens met een paar wattenschijfjes en spoel na met lauwwarm water. En geniet vooral van je eigen wellness momentje! Het is trouwens ook nog een smakelijk maskertje ;-)


Wil je ook starten met deze Demak'Up Detox Water Challenge en aan de slag gaan met detox watertjes, maskers en scrubs? Je kan je hiervoor aanmelden via de website www.demakupdetoxchallenge.be. Ook het belang van het gebruik van water voor de huid en het lichaam wordt er nogmaals toegelicht. Ter info: de gezichtsbehandelingen zijn samengesteld door huidtherapeute en reinigingsexpert Kim Berger (Triaderm, Utrecht).

Hoe goed zorgen jullie voor jullie huid? En doen jullie soms een detox? 

FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

Geen opmerkingen:

Een reactie posten