Knack Weekend - My Olympic Journal

Het is zoooooo genieten met dat stralende zonnetje deze week! Z-A-L-I-G! En dan nog eens in combinatie met het verlengd weekend... Mij hoor je zeker niet klagen :-) En het weer is ideaal om je met een magazine te settelen op je terras. Zoals Knack Weekend, want... vanaf deze week kan je mij er gedurende 5 weken in terugvinden! En dat in de 'My Olympic Journal' special in samenwerking met Terre Bleue. Ik ben er echt zo enthousiast over!!

Elke week heb ik het over de kledinggewoontes van een Belgische atleet. Deze week bijt ik de spits af met hordeloopster Axelle Dauwens. Benieuwd met wie ik het de komende weken nog over kleding heb? Spurt dan vanaf volgende week zeker naar de krantenwinkel! Hieronder vinden jullie alvast het resultaat van mijn babbel met Axelle. Klik op de visual voor de pdf-versie. En vergeet daarna zeker niet opnieuw te genieten van het zonnetje!FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

Geen opmerkingen:

Een reactie posten