My Olympic Journal - Hans Van Alphen

Vorige week konden jullie al lezen over m'n 5-delige reeks 'My Olympic Journal' in Knack Weekend in samenwerking met Terre Bleue. Ik wil jullie toch nog eens bedanken voor de vele leuke reacties hierop. Het is een reeks waar ik echt ook superblij mee ben!

Na Axelle Dauwens had ik ook een babbel met tienkamper Hans Van Alphen over z'n kledinggewoontes en -voorkeuren. Tienkamp, ik zie mezelf absoluut nog niet de helft doen! Dus echt wel tonnen respect hiervoor!

Een van de zaken die ik te weten kwam, is dat Hans absoluut geen fan is van driekwartbroeken. Een verademing want zelf ben ik er ook geen fan van! Ik ken gewoon niemand die er echt mee staat.

Benieuwd naar m'n volledige babbel met Hans? Klik dan zeker op onderstaande visual voor het volledige artikel. Of haal gewoon deze week Knack Weekend in huis ;-)


FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

Geen opmerkingen:

Een reactie posten