My Olympic Journal - Valérie Courtois

We zijn alweer woensdag voorbij en dat betekent ook een nieuwe Knack Weekend, met een nieuwe 'My Olympic Journal'. En deze week focust deze op de kledinggewoontes van Valérie Courtois, jawel zus van de nationale keeper Thibaut. Ook zij doet het op sportief vlak geweldig als libero van onze nationale Yellow Tigers.

Bij dit 3de interview kwamen er weer nieuwe onderwerpen naar boven. Zo let Valérie er enorm op dat schoenen bij een outfit passen. Je bent dus gewaarschuwd als je ooit Valérie tegen het lijf loopt. Ze houdt verder enorm van items in koningsblauw en kleedjes.

Wil je alle details van onze babbel weten? Klik dan op onderstaande visual om het volledige artikel te lezen. Maar haal de Knack Weekend van deze week misschien ook gewoon in huis, want er zijn ook andere interessante artikels terug te vinden over vb. Issey Miyake, streetstyle en eigenwijs shoppen in Gent.


FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

Geen opmerkingen:

Een reactie posten