WCD16: let the force be with you

Foto: WECANDANCE

Eind volgende week, op 13 en 14 augustus, is er opnieuw WECANDANCE: een geweldig festival op het strand van Zeebrugge. Al enkele jaren ben ik telkens van de partij en ook dit jaar kan dit niet ontbreken op m'n agenda. Eerst was er het plan om dit jaar de Dodentocht te wandelen (op 12 en 13 augustus), maar m'n wandelbenen hebben me op de Nacht van Vlaanderen duidelijk gemaakt dat ze gerust 50 km aankunnen maar dat 100 km misschien toch nog wat te vroeg is. M'n dansbenen daarentegen zijn al volledig opgewarmd voor een van m'n favoriete festivals. Dit jaar staat er weer heel wat goeie muziek op het programma, maar ook heerlijke food & drinks: o.a. Veuve Clicquot en Disaronno mogen zeker een bezoekje verwachten. Voor een lekker hapje staan Balls & Glory, Oesterput, WOW en Carcasse op m'n wishlist. En de pralines van Joost Arijs of course!

Maar WECANDANCE is ook gekend om z'n jaarlijks fashion thema. Na m'n Egyptian en Tropical outfits is het dit jaar de beurt om me volledig into space te kleden. M'n outfit is intussen al samengesteld en het wordt een combinatie van zilver, wit en zwart. Met een vleugje transparant. Benieuwd? Hou dan zeker m'n social media kanalen in de gaten tijdens het festival!

Nog op zoek naar een geschikte outfit? Hieronder bezorg ik jullie 3 mogelijke combinaties in verschillende stijlen om volledig op z'n space van het festival te genieten! Op het festival zelf (en hun webshop) kan je trouwens ook enkele fashionable space items vinden. Dit jaar werkt men hiervoor samen met o.a. Filles à Papa, César Casier, Magali Pinchasi, La Fille d'O en Bodo Jewels. De sweater met opschrift 'Phone Home' vind ik trouwens ook geweldig. Redken en M.A.C. Cosmetics zijn van de partij om je haar en make-up volledig space proof te maken. Superbenieuwd!!

Outfit 1:


Top: Topshop
Rok: Topshop 
Schoenen: Nike
Zonnebril: Quay Australia
Ketting: Pieces 
Ring: Pilgrim

Outfit 2:


Sweater: WECANDANCE
Broek: Kiomi
Schoenen: Topshop
Handtas: Topshop
Zonnebril: Even&Odd 
Oorringen:  Magali Pinchasi 
Choker: Bodo Jewels

Outfit 3:Jurk: Topshop
Schoenen: Zign
Rugzak: Michael Kors
Zonnebril: Jeepers Peepers
Ketting: Sweet Deluxe

Nog meer space outfits kan je trouwens ook vinden op de WCD outfitpagina van Zalando!

Staat WCD op jullie planning? Hope to see you there!

FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

2 opmerkingen:

  1. Wow ik kan niet kiezen, alle outfits zijn even leuk! Vooral de furla en Michael Kors tasjes zijn zo cool!

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Grote fan van outfit nummer 1 :D

    BeantwoordenVerwijderen