Wishlisted: Starstruck by O'Rèn


Eerlijk gezegd ben ik nog nooit goed geweest in het maken van keuzes! 'Kiezen is verliezen', yeah right! Dat is net het probleem! Ik verlies absoluut niet graag ;-) En vorige week was het dus opnieuw zover. Donderdagavond besloot ik richting Loppem te trekken voor de Ladies Night bij kledingzaak Machteld. Echt wel een topadresje trouwens! Ook de boys van O'Rèn waren van de partij met hun gloednieuwe Starstruck collectie. En daar was het dus weer prijs. Ik zou alle items gewoon willen copy-pasten naar m'n kleerkast! Beetje wishful thinking zeker? En dat was dan nog niet de volledige collectie! Trouwe lezers weten intussen al dat ik zeer grote fan ben van O'Rèn en ze zich dus kunnen verwachten aan een enthousiast vervolg van deze post! Ik heb jullie dan toch gewaarschuwd hé ;-)


Ontwerpers Nathan Murillo en Michael Wauman, die zelf trouwens geweldig down to earth zijn, hebben opnieuw fantastische items gecreëerd. Het is terug een casual chique collectie met een stevige portie glamour. Boordevol items om zowel overdag als 's avonds te dragen. Gewoon even je paar schoenen wisselen en klaar ;-) Superhandig als je net zoals ik weinig tijd hebt tussen het werk en je sociale activiteiten! Bijvoorbeeld een superleuke hemdjurk met sterren en bliksemschichten. Een ideaal item om volledig naar je eigen stijl te stylen volgens mij. Maar het absolute hoogtepunt van de collectie is het zwarte lederen jasje met 1 mouw volledig in pailletten. I JUST LOVE IT! En dat is nog subtiel uitgedrukt!


Uit de vele jassen, sweaters, jurken, joggerpants en rokken (yes, het is een geweldig uitgebreide collectie!) heb ik toch geprobeerd om een selectie te maken van mijn absolute favo's. Onder m'n wishlist vinden jullie nog een overzicht van de andere, trouwens ook geweldige items uit de Starstruck collectie! Soms zijn deze ook nog in andere kleuren te verkrijgen (vb. naast wit ook zwart, of naast zwart ook grijs, ...).

Ook de typerende slogans zijn trouwens terug van de partij! Hoe kan het ook anders! "Soyons Belges, ça fait chique." Ik zou het niet beter kunnen zeggen! Keep on shining guys!
De collectie is vanaf eind deze week verkrijgbaar in de winkels en online.

Jas: 200€
Jurk: 155€
Jas: 850€
Wollen sweater: 155€
Jurk: 170€

Jassen
300€ - 275€ - 200€

Sweaters - joggerpants - rokken
Sweater: 135€ - Rok: 110€ | Sweater: 120€ - Joggerpants: 135€ | Sweater: 135€ - Joggerpants: 135€ | Sweater: 150€ - Joggerpants: 150€
Sweater: 85€ - Rok: 120€ | Sweater: 90€ | Sweater: 110€ | Sweater: 110€ - Joggerpants: 155€

Jurken
135€ - 155€ - 155€ - 155€

Foto's: O'Rèn

FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

Geen opmerkingen:

Een reactie posten