Wishlisted: Tommy Hilfiger x Gigi Hadid

In vergelijking met vroeger draag ik tegenwoordig minder kleding van Tommy Hilfiger, maar ik heb zo'n voorgevoel dat daar vanaf morgen verandering in komt. Een paar weken terug werden namelijk de beelden verspreid van de eigen collectie van het 21-jarige model Gigi Hadid voor Tommy Hilfiger. Ik besloot alle beelden even te bekijken vanuit de veronderstelling dat het wel leuke items zouden zijn, maar misschien iets minder m'n ding doordat ik eigenlijk minder Tommy Hilfiger draag. Yeah right, verkeerd gedacht. Al bij de helft van alle beelden had ik al iets teveel "wauw" en "dat wil ik ook" gezegd. Terwijl er een engeltje op m'n schouder stond te schreeuwen dat ik eigenlijk best wat spaar voor m'n komende trip naar USA!

Mijn absolute favorieten uit deze marine geïnspireerde collectie zijn de lange blauwe jas, het korte blauwe circusjasje. de marinepet en de wollen cardigan (terwijl ik normaal nooit cardigans leuk vind!).

De collectie is vanaf morgen, 1 september, verkrijgbaar bij Zalando en vanaf 9 september in de winkels. En laat het morgen nu net m'n verjaardag zijn. Hmmm, een eigen verjaardagscadeautje misschien? Of voor wie nog een cadeautip nodig heeft? Hint hint!

Wat vinden jullie van de collectie?Foto's: Tommy Hilfiger 

FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

1 opmerking:

  1. De blauwe trui vind ik super mooi, kijk uit naar de nieuwe collectie! :)

    BeantwoordenVerwijderen