Kenzo x H&M musthaves


Binnen 2 weken is het eindelijk weer zover: tijd om de nieuwste designersamenwerking van Kenzo en H&M te shoppen! Toen de eerste beelden gereleased werden, had ik echter wat twijfels of de collectie wel iets voor mij zou zijn. Intussen is het antwoord op die vraag een overduidelijke 'JA'! Kenzo is onder andere zeer gekend door het gebruik van de tijgerprint, wat natuurlijk ook terugkomt in de collectie die voor H&M ontworpen werd.

De meeste items zijn kleurrijk en opvallend, maar op die manier perfect combineerbaar met de basisstukken uit je kast! De collectie is ook zeer betaalbaar. Zo betaal je voor bijvoorbeeld een T-shirt 29,99 euro. De meest speciale stuks zijn uiteraard wat duurder, maar heel wat items kosten niet meer dan 100 euro.

Uit de zeer uitgebreide collectie stel ik jullie hieronder m'n 6 favoriete items voor.


Shirt: 29,99€
De tijger mag toch absoluut niet ontbreken?! Deze shirt is op zich al een eyecatcher waardoor de rest van je outfit gerust iets meer 'basic' mag zijn. Perfect te combineren met een jeans of een fleurig rokje als het toch wat opvallender mag. 


Jurk: 149€
Een van de wat duurdere items in de collectie die ik echt geweldig vind, is deze losse jurk met zowel grafische als bloemenprint. Waar je vroeger misschien ging kiezen voor ofwel strak ofwel fleurig, kan het nu perfect gecombineerd worden. Top! Top: 59,99€ - Rok: 199€
Moeilijk hieruit te kiezen, want ik was onmiddellijk verkocht voor deze leuke, kleurrijke print. Hier word je toch instant vrolijk van? Gedaan met m'n ochtendhumeur ;-)


Bomber jacket: 129€
Natuurlijk mocht een bomber jacket niet in de collectie ontbreken. De jassen zijn nu echt all over the place en dus het moment om er eentje (of meerdere;-)) in de kast te hebben. En dit exemplaar ziet er ook nog eens superzacht uit! Perfect om de winter door te komen dus.


Top: 59,99€
Deze top benadrukt nog eens de Japanse roots van Kenzo. De combinatie van de verschillende prints zorgt voor een speciale touch aan je look. Hier zou ik dan wel weer een basic onderstuk zoals een jeans of rok in 1 kleur onder voorzien.


Kimono jas: 299€
En als we het hebben over Japanse invloeden mag een kimono natuurlijk totaal niet ontbreken. Zoals deze eyecatcher met opnieuw een combinatie van 2 verschillende prints. Het is een specialer stuk uit de collectie maar het geeft natuurlijk wel een uniek effect aan je outfit.

De collectie is vanaf 3 november te verkrijgen in geselecteerde winkels (Antwerpen, Gent & Brussel) en op de H&M website.

Wat vinden jullie van de collectie? Wie gaat kamperen voor de deur? ;-)

Foto's: H&M

FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

1 opmerking:

  1. De top vind ik ook super mooi! Heb je een uitnodiging gehad voor de presale?

    BeantwoordenVerwijderen