CHRISTMAS | MY WISHLIST


Na m'n Christmas guide zijn jullie misschien wel benieuwd naar wat nu eigenlijk op mijn kerstlijstje staat. Eerst en vooral: ja, ik maak elk jaar m'n verlanglijstje. Een jaarlijkse traditie zeg maar. Want iedereen krijgt nu eenmaal graag iets wat je graag wil. Ik las het deze week nog online: 'het faillissement van de verrassing'. En ja, misschien wel. Hoewel ik nog altijd zeer graag verrast word, hoop ik natuurlijk elk jaar iets te krijgen dat ik echt kan gebruiken of dat ik al eventjes op het oog had.

In deze post deel ik heel graag met jullie wat dit jaar op m'n Christmas wishlist staat! Hier komt het...


Morobé schoenen
Dit jaar heeft het schoenenmerk van Virginie Morobé echt wel volledig m'n hart gestolen. Wat een geweldige creaties komen er in elke collectie opnieuw naar voor?! Ik zag al enkele pareltjes voor volgend seizoen en het wordt echt weer zoooo geweldig. Dus ja, graag een paar (meer mag natuurlijk ook altijd) Morobé schoenen aan m'n voeten in 2017!

Skechers
En nu we het toch over schoenen hebben, ga ik in 2017 weer dringend wat meer wandelen. Dit jaar is de Dodentocht er niet van gekomen, maar volgend jaar wil ik toch weer wat kilometers afleggen. En hoe kan dat beter dan in een paar shiny Skechers!

Bieriel sweater
Dit jaar ontdekte ik ook de sweaters van Bieriel. Niet zomaar sweaters in het steeds groter wordende aanbod, maar exemplaren die een boodschap brengen, nl. de boodschap van liefde en verdraagzaamheid. En ze zijn ook nog eens shiny afgewerkt. Een geweldig cadeau en zeker in deze tijd van het jaar!

Christian Louboutin lipstick
Op beauty vlak liet ik m'n oog onlangs vallen op de Christian Louboutin lipstick in de kleur 'Rouge Louboutin'. Het prijskaartje is niet zo hoog als dat van de schoenen, en ik vind het een supermooie rode kleur die een ideale finishing touch aan je look geeft. Bovendien is de packaging ook echt geweldig! Je kan de lipstick trouwens ook als ketting dragen. Leuk detail ;-)

Urban Decay lipstick palette
Nog zo'n musthave is het Urban Decay Blackmail lipstick palette. Bij Ici Paris XL is het sowieso al uitverkocht, maar voor Santa is het aanbod toch nooit uitgeput ;-)

Iphoria phone case
Het is dringend eens tijd om m'n telefoon een nieuw hoesje aan te meten. Maar dan zeker niet het eerste het beste. Dit keer was ik onmiddellijk verkocht aan dit teddybeer exemplaar van Iphoria. Zeg nu zelf, dit is toch echt mega cute! ;-) En op mijn fleurige leeftijd van 29 lentes mag dit nog wel zeker?

The Coveteur - Private Spaces, Personal Style
Fashion lovers kennen misschien wel de website van The Coveteur die sinds 2001 huizen en dressings van stijliconen in de kijker zet. Intussen is al dit moois gebundeld in een boek dat zo op de salontafel kan liggen blinken. Voor de voyeur in mezelf ;-)

Cadeaubonnen


Ik had jullie het al in m'n vorige blogpost laten weten, maar je kan mij echt ook een zeer groot plezier doen met cadeaubonnen. Heerlijk om daarna onmiddellijk richting de winkel te spurten of uren online te spenderen naar de ideale aankoop met deze cadeaubon. Zo kreeg ik enkele dagen geleden al een cadeaubon van Zalando op het werk. Ik heb zo'n voorgevoel dat die vrij snel zal besteed worden ;-)

Wat mag voor jullie zeker onder de kerstboom liggen? Laat maar weten ;-)

FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

Geen opmerkingen:

Een reactie posten