VALENTINE GUIDE | GIFT INSPIRATION FOR HER


Januari is opnieuw keihard voorbijgevlogen! Zaten we niet allemaal gisteren nog af te tellen naar de start van 2017 en met goede voornemens te gooien? Maar bon, tijd dus om aan februari te beginnen denken. En online duiken er hier en daar toch wel alweer berichten op over die belangrijke dag in februari. Yes... VALENTIJN! Toch wel een dag waar niemand tegenwoordig nog omheen kan. Terwijl liefde toch dagelijks moet gevierd worden? Hoe denken jullie erover?

Het is natuurlijk wel leuk om door je geliefde in de watten gelegd te worden, maar persoonlijk geef ik toch de voorkeur aan een onverwacht moment dan aan een 'verplicht nummer' op 14 februari. Zeg ik daarom 'nee, bedankt' tegen Valentijn? Niet noodzakelijk, maar het hoeft voor mij geen hoogwaardige feestdag te zijn ;-)

Naar aanleiding van deze 'dag van de liefde' stelde ik wel een Valentine Guide samen met heel wat cadeau-ideetjes. Van traditionele Valentijnscadeautjes tot leuke items waar je man/vriend in 1ste instantie misschien niet zou aan denken. Het is dus zeker toegelaten om deze guide te printen en subtiel in zijn buurt te laten 'rondslingeren'. Benieuwd of de hint zal aankomen :-)

Concreet vinden jullie in onderstaande guide leuke tips op vlak van beauty, fashion, juwelen, lingerie en interieur. Zo kan je bijvoorbeeld een Valentine touch aan je interieur geven met het roze Renova toiletpapier ;-) Of zelf de liefde uitdragen met de Love Bomb sweater van Bieriel. Laat me zeker ook weten wat jullie ervan vinden! En waarmee mag jullie man/vriend jullie verrassen (op Valentijnsdag of op een ander, onverwacht, moment)? 

Ter info: met de icoontjes bovenaan kunnen jullie gemakkelijk zoomen, bladeren of de Valentine Guide op volledig scherm bekijken. Beste weergave: 'volledig scherm'-modus via desktop pc. Je kan de pdf ook hier downloaden. 


Heel veel liefde gewenst en laat me zeker ook weten of en hoe jullie Valentijn vieren! 


FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

Geen opmerkingen:

Een reactie posten