LIFESTYLE | LAST MINUTE MOEDERDAG IDEETJES


We rennen tegenwoordig zo snel van hier naar daar dat we vaak zaken uit het oog verliezen, zoals het feit dat het zondag Moederdag is. Het concept is idem als Valentijn: je zet iemand in de bloemetjes die het eigenlijk meer dan verdient om elke dag verwend te worden. Want echt, hoe mama's soms zaken voor elkaar krijgen, het is me nog steeds een raadsel. En Moederdag of niet, ik ben elke dag supertrots op m'n mams.

Maar vaak besef je dus heel laat dat je zondag eigenlijk niet met lege handen kan opdraven. Dus... voor alle drukbezette lezers geef ik hieronder een overzicht van enkele leuke, soms verrassende cadeautjes waarmee zondag je perfect richting de mutti kan trekken.

Funkk letterbord


Ga niet voor de gekende light box maar voor dit letterbord waarmee je ook een quote kan samenstellen voor een instant leuke eyecatcher in het interieur van je mama. Prijs: €79, te koop bij Flash Shop in Antwerpen. Dit is een tijdelijk winkelconcept dat onderdak biedt aan een verzameling jonge Belgische merken, van mode en beauty tot design en kunst. Open van donderdag tot en met zondag. Je kan er zelfs workshops volgen.

VERO MODA sweater & T-shirt


Yes, opvoeden is zeker een superpower! Ik spreek natuurlijk niet uit ervaring maar als ik zie welke job moeders vaak voor elkaar krijgen, kan ik alleen maar zeggen 'chapeau'. Dus dan mogen de mama's dit zeker en vast naar de buitenwereld uitstralen. VERO MODA creëerde hiervoor een aantal stuks zoals deze sweater en T-shirt. Prijs: sweater - €29,99 ; T-shirt - €24,99

My little Chloes


Chloe brengt elk voorjaar drie van haar geuren uit in mini flacons. Dit keer zijn dat de geuren van Chloé eau de parfum, Love Story en Fleur de Parfum. Chloé eau de parfum is een sensuele, poederige geur, Love Story Chloé is een romantische, vrolijke geur en Fleur de Parfum is intens en sensueel. Ze zijn bovendien ook praktisch om in de handtas op te bergen of om vakantie mee te nemen. Prijs: €35 per flacon van 20 ml, te koop bij Ici Paris XL.

Veritas Atelier Box


Heb je een creatieve moeder die je toch graag zou willen verrassen met iets nieuws? Afhankelijk van haar hobby (van breien en naaien tot juwelen maken) kan je zelf een box laten samenstellen die vervolgens thuis geleverd wordt of in je Veritas winkel. Je hebt al een box vanaf 15 euro.

Signal White NOW Touch pen


Ook je mama verdient een stralende glimlach. We hebben waarschijnlijk allemaal wel enkele beauty ideetjes van haar doorgekregen, maar nu is het tijd om haar zelf iets nieuws te laten ontdekken: de make-up voor je glimlach, want de whitening pen met serum geeft de tanden een direct witmakend effect door z'n Blue Light Technology. Volledig wetenschappelijk getest en niet schadelijk voor het tandglazuur. Geef haar deze nieuwe pen die ze in elke handtas kan meenemen. Prijs: €14,99 bij Kruidvat.

Nespresso Pure Lungo setZelf hou ik ervan om gezellig samen met m'n mams een koffietje te drinken. Heerlijk om even bij te kletsen tussen het van hier naar daar rennen. Komt dit bekend voor? Dan kan je dit moment nog iets specialer maken met deze 2 leuke Nespresso Lungo tassen. Dit set uit de Pure Collection heet niet voor niets "Make her feel unique". Jullie koffiemoment wordt nog persoonlijker! Prijs: €24

En waarmee gaan jullie je moeder verrassen? Laat maar weten (als ze zeker niet kan meelezen uiteraard ;-))! FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

Geen opmerkingen:

Een reactie posten