LIFESTYLE | NEW YORK ON MY PHONE


Jullie hebben ongetwijfeld al op Instagram, Pinterest of waar dan ook de vele posters met plattegronden van heel wat wereldsteden gespot?! Super toch? In mijn interieur is (nog) geen zo'n poster te vinden, maar ik heb nu wel een plattegrond van New York op m'n smartphone! Zooooo cool! Dankzij het nieuwe CityMarble concept van CaseCompany kan je namelijk eender welk plattegrond op het hoesje van je telefoon, tablet op laptop zetten. Leuk effectje erbij, wat emoji's en klaar!


Maar waarom dan een plattegrond van New York en niet van Kortrijk bijvoorbeeld? Omdat ik op m'n hoesje graag iets wou waarnaar ik kon uitkijken. En dat is New York geworden, waaaannnttt ik ga volgend jaar terug! Soooo excited! Ik was er een paar jaar geleden en het bleef maar kriebelen om terug te gaan. Dus alleen al de beslissing om het plattegrond van New York op m'n telefoonhoesje te zetten, doet me alweer uitkijken naar the city that never sleeps. Spannend!


Maar het CityMarble concept werkt dus voor eender welke stad. Gewoon de stad ingeven en je krijgt het plattegrond dat je daarna naar wens kan in- en uitzoomen. Wat effecten betreft kan je kiezen uit 6 stijlen: Art Deco, Midnight, Crimson, Classic, Violet en Mondrian. Ik koos voor Midnight, maar de stijl hangt eigenlijk af van welke vibe je wil creëren: clean, mysterieus, klassiek, vrolijk, ... Daarna kan je nog emoji's toevoegen en de tekst onderaan aanpassen. Standaard verschijnt daar de naam van de stad en het land, maar je kan er dus eender wat gaan zetten. Zo heb ik "Verenigde Staten" aangepast naar "State of Mind", voor een extra New York vibe. Emoji's gebruik ik op alle mogelijke momenten in m'n berichten, maar op m'n hoesje zelf hou ik het wat dat betreft graag clean ;-)


Klinkt goed en zelf aan de slag gaan? Dat kan via https://casecompany.be/citymarble.
En extra tips voor New York zijn natuurlijk ook altijd welkom ;-)


Blogpost in samenwerking met CaseCompany, maar ontwerp volledig by me ;-)


FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

Geen opmerkingen:

Een reactie posten